Scudo Sports

Bursa

Scudo
PERŞEMBE AKŞAMI BİSİKLETÇİLERİ BURSA bizim böyle bi qurubumuz war her perşembe akşamı saat 20:30 da kent meydanınında toplanıyoruz facebooktada qurubumuz war qelmek istersen qelebilirsin

Bu hafta Üç fidan açılışına katıldığım için perşembe akşamı etkinliğini kaçırdık. Gelecek haftaya görüşmek üzere.

Bursa da dağınık halde bir çok bisikletçi var. Ama bir türlü ya ben denk gelmiyorum yada çoğu yalnız gezen modunda.:)

@Volkan ULUÇ

Sevgili Volkan...
Bursa'da Ertan Ayçetin'e ulaşabilirsen senin için çok iyi olacaktır.
Güzel bir gurupları ve düzenli turları var...
Sevgiler..

@Emre Nan

bncede katılıyorum aynısını byuk cekmece sahılındede basıma gelio adam sewglisile elel ele mıy mıy mıy yolun ortasından yuryo bn vites deiştirince ses cıkıyo ve donup arkalarına bakıyolar ve ozamn yoldan cıkıyolar halbuki sahılı buyuttluler ama adam bizim yolumuzdan gitmeye kararlı..

istanbul beylikduzuınden katılıyorum selamlar..

mrb arkadaşlar biz her perşembe akşamları saat 8,30 da kent meydanından hareket ederek küçük çapta geziler düzenliyoruz insanda bisiklet merakı olunca sonuç olarak bu durum ortaya çıkıor diyeceğim şu perşembe akşamı bize katılmak isteyen arkadaşlar kent meydanında bulunmaları yeterli olacaktır
bize katılmanızı bekliorum
herkeze tşk ederim

ÖNEMLİ OLAN PEDALLAYABİLMEK
BURSA PERŞEMBE AKŞAMI BİSİKLETÇİLERİ::in:

Merhaba arkadaşlar.Bursada nerde gezsem kesın bısıklet sporcusu goruyorum.Bu kadar çok olmasına nazaran gezi,yarışma vs olmuyor.O yüzden artık Bursa'da yapacağımız tüm gezi ve yarışmaları buradan duyuralım.

1-Geçenlerde bir sporcuyla karılaştım ve her pazar Acemler-Abdal Köprüsünün orada saat : 08.30 'da toplanıp gezılere gıttıklerını soyledı.Bizide davet ettıler.Gitmek ısteyen arkadaslara duyurulur..

• Beğen
Tepkiler: Tugkan emir
Sen paranı biriktir, bisikletini toplarken ya da alırken seni yönlendiririz.

Birçok arkadaş tanışmak ve danışmak için mesajlar göndermiş. Haftasonları, özellikle pazar günleri, Esat Usta'nın dükkanının önünde bisikletçiler gezi için buluşuyorlar. Eğer Pazar günleri buraya gelirseniz, yardımcı oluruz.

Esat ustanın yerinin namını çok duydum fakat nerede olduğunu bilmiyorum. Açık adres verebilir misiniz?

Bursa mudanya'da oturuyorum.Hem yol hemde dağ bisikletim var.Her türlü aktivite ve tura açığım

• Beğen
Tepkiler: madaxe
Geri