Scudo Sports

Bursa

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Fiyatına göre güzel bisiklet.

Scudo
Arkadaşlar merhabalar mudanyada yaşıyorum benimle birlikte kısa turlara çıkabilecek arkadaşlar varmı?

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
ben bursadayım ama bısıklet kadromu yenıledıkten sonra mudanyaya doru gelmek ıstıyorum gezi amaçlı buluşuruz ıstersen

ayca bekle ben bisiklet alıyım tur yaparız beraber olurmu nedersin :) bu aralar alıcam

Öncelikle iki teker tutkunu olarak herkese selamlar şuanda motorsiklet kullanıcısıyım enduro motorum var 5 senedirde kullanıyorum iyi güzelde şu dikkatimi çekmeye başladı vucud kaslarımın zayıfladığını farkediyorum hele ayaklarım kuvvetsiz kaldı artık bundan sonra bir bisiklet almaya karar verdim hergün işe gidip gelirken hiç olmassa pedal basıp yeniden kuvvetlenmeyi planlıyorum iyi bi marka bisiklet almak istiyorum nerden alabilirim bisikleti bursada bisiklet satan bi yer varmı yardımcı olusanız sevinirim

Ben size Bursa'da satış yapan firmaları kesinlikle tavsiye etmem esnaflık konusunda pe başarılı değililler bu benim şahsi görüşüm.Siz yinede önerilen yerleri gidip bir görün modeller hakkında fiyat ve cazibe konusunda bilginiz olmuş olur.İnternetten araştırma yapabilirsiniz hatrı geçen bisiklet konusunda ün yapmış firmaların hemen hepsinin internet siteleri var fiyat karşılaştırması yapıp seçiminizi o şekilde yapmanızı öneririm.Kargo vs gibi giderlerinizi zaten onlar karşılar;)

arkadaşa katılıyorum bursadan alıcağınıza forumdan 2.el bölümüne bakın bazen garantisi devam eden ürünler düşüyor bursadaki tek bisikletçi var o da rakibi olmadığı için kazıkçı olarak biliniyor erdoğanlar var telefonlar arayıp pazarlık bile yapabilirsiniz tüm ürünlerde kargo bedava %20 indirim kampanyası mevcut

bence yaş önemli değil kondisyon önemli yaşa göre terbiye olmaz saygılar...

Malesef Bursa'daki satıcılar pek sıcak davranmıyorlar ve fiyatları yüksek.Erdoğanlar bisikleti bende tavsiye ederim.Forumdan alırsanız yarı yarıya kazancınız olur.Ama ben ikinci el istemem derseniz adresiniz Ankara erdoğanlar.Ben forumdan alışveriş yapıyorum çoğu zaman.Oldukça avantajlı oluyor.İyi forumlar bol pedallar...

Bende yeniyim ve yeni bi bisiklet aldım fakat toplamadım.Sende benim gibi güzel bir bisiklet al ve iyice işi kaptıktan sonra değiştirmeye bakalım :)

evet arkadaşlar bugün bisikletime kavuştum CUBE - ANALOG marka bir bisiklet aldım inşallah hakkımda hayırlı olur akışı ve hafifliği çok hoşuma gitti görüntüsüde bi okadar güzel artık benimde bir bisikletim var :)

Geri