Scudo Sports

Bursa

izin almaya çalısırım namazgahta oturuyorum ben ama tekerlek benım ınık şu anda sorun var yanıma para almama gerek varmı varsa nekadar?

Scudo
Şimdi tam olarak bişey diyemem. Ama sıkılacak veya ufak tefek bişeyler yapılacaksa pek bir paraya gerek yok. Lastik olayına gelince onu haledebileceğin bir yer varsa halledersin . Yok eğer yakında bir yer yoksa Heykelde uygun bir yerde buluşup ben ayarlarım lastiği şişirip yolumuza bakarız...

walla şişirince 1gun idare edıyor sonra iniyor hemen bırde ucret olarak ortalama rakam alırsam hazırlıksız cıkmıyım :)bzım burlarda var 1 tane lastikçi 2lıraya tekerlek sısırıyoradam xD

Büyük ihtimalle iç lastik lazım. Ustaya gidene kadar idare etsin. O zaman kısmet olursa Postanenin oraya kadar gelebilirsen ben hallederim lastiği... Zaten gereken şeyler az çok belli olur buluştuğumuz zaman ona göre hareket ederiz. Sen genede 20 tl civarı bişey al ki yanında bulunsun birşey gerekirse hallederiz...

Güzel bir model. Ama eğer toplama yaparsan daha güzel makineler çıkabilir karşına...

tamam kemal abı ancak 10lıra alabılırım sanırım 20 cok zor sadece lastık değişsin yeter :=) tel aldım yarın msj atarım akşam ustu sorun olmazsa ınerız

Güzel bir model. Ama eğer toplama yaparsan daha güzel makineler çıkabilir karşına... Gerçi fiyat olarakta çok uygun başlangıç için güzel bir makine...

tamam kemal abı ancak 10lıra alabılırım sanırım 20 cok zor sadece lastık değişsin yeter :=) tel aldım yarın msj atarım akşam ustu sorun olmazsa ınerız sen nasıl gelıceksın kemal abı

Hava uygun olursa dediğim gibi bisiklet ile geleceğim... Yağmurlu olursada başka bir güne erteleriz...Postanenin orada buluşur hallederiz. Verdiğim tel. numarasından beni ararsın...

Tamamdır o kadar zorlamana gerek yok. Ne çıkarsa bahtına diyeyim. kısmet yarın bir manim çıkmazsa buluşmak tanışmak üzere o zaman...

Salcano astro alıcaktım ama alu vardı aluyu aldım bugün elime ulaştı tamda şansıma bugün tekrar eklendi astro.Neyse aluylada yetinirim en kısa sürede tanısmak dileğiyle.
İyi Forumlar

Geri