Herkeze merhaba.
Bayrama doğru kendime yeticek kadarıyla salcano astro almayı düşünüyorum.Bayramdan sonra okuldan vakit bulursam hafta sonu bir gün gezip tanışmak dileğiyle.
İyi forumlar...
Yarın müsait değilim, haftaya da bisikletim baştan toplanacak.
Ama sonraki her Pazar, hatta Cumartesi boşta olacağım. 2 hafta sonra görüşmek, tanışmak ve birlikte pedallamak isterim.
selam abilerim ablalarım ben 15 yasındayım kendı çapımda bir bisiklet surucusuyum bu sıteyı bana bır abımız tavsıye ettı yıldırım heykel tarafında oturuyorum bazı konularda yardıma ıhtıyacım var. şimdiden teşekkurler
iyi akşamlar ben forumunuza yenı uye oldum ciddi desteğe ihtiyacım var belırlı bır grup varmı bursa ıcınde yardımlasan bilgi veren varsa ulaşa bıleceğim bir msn adresı arıyorum tşekkur ederım herkese
Telden şu anda msn nem açık fakat kişi listem çok kalabalık 450 500 civarı kişi var. İşyerinde msn kısıtlı. Telden ise en fazla 150 kişiolduğu için alt limit kimseyi msn neden ekleyemiyorum. Maalesef o yüzdende konuşamıyoruz. Kısmet evden denk gelirsek oradan konuşuruz. Bu arada bisikletinin modelini ve içeriği hakkında bilgi verirsen çok iyi olur... O nun üzerine yardım edecek kişiler çıkabilir. Bursa dışından kişilerde yazar buraya.
Bence bu kadroyu bir an önce değiştirmen lazım. Çünkü gerçekten bu kadrolar çok ağır kalıyor. Ama diğer ekipmanlarda ufak tefek değişiklikler yapabiliriz. 8 li yada 9 lu sistem için vites kolları aktarıcılar ve arka tekerlek ve rublenin değişmesi gerekiyor. Birde fren kolları değişebilir... Bunları siteden yada yakın arkadaşlardan uygun bir şekilde ayarlamaya çalışırız. Sen hangi sistemi düşünüyorsun... Yada kafanda nasıl bir modifiye var...
benim bisikletim dedğin gibi kemal abı cok ağır ben uygun olucak veya 2. el malzemeler arıyorum tekerleri değiştirmek istiyorum fren sistemi şu an ıcın uygun bisikletim bır kaldırımdan ınerken bıle cok sallanıyor onu engellemek ıstıyorum
Ok bak kısmet olursa ben ustanın (Esat Abinin) yanına gidecem. Bu sallanma bakımla giderilebilecek bişeyse onu hallederiz. Ama Amortisörde ise olay değişir. Eğer yarın müsait olursan birlikte gidebiliriz. Ben havanın durumuna göre ya iş çıkışı sabah erkenden yada akşam üstü saat 5 gibi gitmeyi düşünüyorum. Bu arada bende Muradiye de oturuyorum. Stadyumun hemen üst tarafında... Ustanın yeri ise Çiftehavuzlarda dır...