Scudo Sports

Bursa

Scudo
Yeşil Bursam benim :) mağlıç(mihaliç) peynirleride hazır bende karacabeyliyim ama Bursada doğup büyüdüm güzel resimler güzel bir tur olmuş.

• Beğen
Tepkiler: ahmet centeli
aramıza hoş geldiniz arkadaslar bende carffuarsanın orda oturuyorum uygun olduğunuz bir zaman buluşup pedallayabiliriz

hayırlı olsun temsilciliğiniz. peki yakın bir zamanda aktivite var mı acaba?

merhaba ben de Karacabeyliyim ama Eskişehirde okuyorum bisikleti getiremiyorum ne yazıkki :mad: özellikle suuçtu şelalesi olmak üzere heryere pedallamak istiyorum nasipse :)

• Beğen
Tepkiler: ahmet centeli
Hayırlı olsun temsilciliğiniz, bu kadar Bursa'lı bisikletsever bir araya gelmişken güzel bir aktivitede yer almak isteriz

@kayahan sezen

mesaj dan baya bi süre geçmiş ama olsun ...bursada büyükşehir beledeiyespor bisiklet takımı da var ne varki bundan hiç kimse bahsetmemiş
bursa ne yazıkki pek aktf değil demişler ama daha bole bir kulubun oldugundan haberdar olmayan arkadaslarımızda var .katılmayı düşünürsen msn: nailbozkurt@windowslive.com bizzat kendim bu kulupteyım elbet biri yardımcı olur

• Beğen
Tepkiler: berkay soydan
@Nail Bozkurt

mrb. ben bandırmada yaşıyorum ama bursa ve cıvarındaki turlara katılmak istiyorum. eğer büyükşehirin takımına katılabilirsem çok sevinirim. turlara katılmak isterim. malesef bandırmada turlara çıkacak arkadaş yok yalnız takılıyorum. görüşmek üzere...

baya bir kişiymisiz valla ee hadi ne zaman başlıyoruz bir piknik felan yapalım bir uludağ yapalım hep beraber hem tanışmıs hem kaynaşmıs oluruz :)

@boombang

çok güzel söylemişsin bir piknik organize edilip tanışıp kaynaşma ortamı yapılabilir.temsilci arkadaşımıza duyurulur:in:

arkadaşlar her pazar günleri beşyolda esat ustamız var onun dükkanının önünden hareket ediyoruz zaten bursalılar tanır esat ustayı ben size cumartesi günü akşamından pazar günü nereye gitceğimizi yazacağım burdan hareket saatini yazacam (uludağ turlarımız başladı bu arada)

• Beğen
Tepkiler: ilyasss
@mert yazgan

hayır değil arkadaşım esat usta beşyol lambalarında sol tarafa doğru dönüyosun 1 km ileride solda zaten bisiklet topluluğunu görürsünüz

• Beğen
Tepkiler: mert yazgan
Geri