İlginç. Bizde Ağustosun ilk haftası 6 günlük bir tur ayarlamaya çalışıyoruz. Bakalım belki yolumuzun üstünde biryerler olursa tarihlerde uyarsa takılırız size...
tufan mrb hocam bizim arkadaşlarla izin tarihlri tutmadı ama ne olursa olsun ben balıkesire kadar gelicem 1 gün ordayım o tepededi 242 merdivenler varya ordan inmessem olmaz görüşürüz inş.hayırlı günler...
Merhaba arkadaşlar
Kimse yorum yazmıyor diye sitem etmeyin. Mantıklı olun biraz. Acemler Altıparmak gibi bir güzergah için bu forum sayfalaını işgal etmek bile ayıp aslında.
Bursa'da her hafta sonu ortalama 100-150 km. yol yapan bir çok bisiklet sevdalısı var ve sizin önerdiğiniz güzergahı buluşma noktasına ulaşmak için yapıyor bu insanlar. Biraz forumu okuyun. Kimler neler yapıyor araştırın ve sonra tur ve güzergah için konu açın.Daha sağlıklı olur sanırım.
İyi turlar...
Selam arkadaşlar.Karacabey de çok güzel parkurlar var.Tırmanış ,asfalt,toprak uzun, kısa parkurlar.Bunların tadını bilikte çıkaralım derseniz ,buraya yazın.
selamün aleyküm ismim Emrah yaşım 18.az önce kayıt oldum foruma o kadar profesyonel bisikletçi değilim ama bana faydalı olacak şeyler öğreneceğimden eminim.
ben hastayım yatak döşek yatıyorum. Sizleri ağırlamak isterdim ama doktorum yasakladı yatıyorum evde akşama kadar :s sanırım Ayvalık turuda yalan olmuş. 242 merdiven inecek olan dostum gelirsen haber et izlemem lazım seni...
Merhaba arkadaşlar https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=46755 linkinde belirtildiği üzere cuma mazhar abimizin bir Bursa gezisi planı vardı. Bizler de iştirak etmek istedik. Fakat bazı nedenlerle geziyi pazartesiye aldık.
Pazartesi günü sabah 6-6.30 gibi Eskişehir'den yola çıkacağız. Sanırım 9-10 saate ancak orda oluruz. Tahminen 15.00 dan sonra oralarda oluruz.
Bursalı bisiklet severlerden Eskişehirli bizleri karşılamak isteyen olursa güzel olur. Bize Bursa için kılavuz olur, hem de tanışmış oluruz.
Haziran ayında "7den 70e sağlıklı yaşam için bisiklet" etkinliği için Eskişehir'e gelen Yeşilpedal üyeleri olmuştu. Komşumuzla böyle güzel paslaşmalar hoş olur diye düşünüyorum. Görüşmek üzere