Scudo Sports

Bursa

Scudo
Cesaretinizden dolayı tebrikler!!
Umarım sporunuzu layıkıyla icra edecek bir grup oluşturursunuz ve biz de buralardan(Antalya) sizi destekliyoruz..:) Tabiki saygı önplanda olmadan olmaz!:eek:

• Beğen
Tepkiler: ayca parmaksız
yaş sınırı koymaktansa kendini bilenler katılabilir deseydeniz daha oturaklı olurdu diye düşünüyorum. ben 20 yaşın altındayım, grup içinde nasıl davranılacağını biliyorum, zira 20 yaşını geçip de grup içinde nasıl davranacağını bilmeyen insanlar çıkabilir. Saygılarımla.

alpinist 63 tabiki doğru söylüyorsun ama bunu anlamayız ki ? bak mesela sen katılabilirsin kültürlü insanlara ihtiyacımız var herzaman..YALNIZ Bİ BAYAN ÇIKMAZMI YA KARDEŞİM ARKADAŞLAR BAYAN BİSİKLETÇİLERİ BURAYA YÖNLENDİRİN LÜTFEN :))

Alom İzmİre Gİttİk Sen ÖĞrendİn Mİ YÜzmeyİ Ben ÖĞrendİm Hepatİtİ Bu Hafta Yaptioruz 1 Temmuzdan İtaberen Bİr GÜn KararlaŞtiram Hem Sana Hem Bana Bedava Ya YÜzmek İŞte YÜzerİz

arkadaşlar hade gelin işte marmara turunda birisi ztn m.k.paşadan geççek birleşelim işte gezeriz spor tesisinde yüzmede var basket de var oynarız ya ben oraya üyeyim

s.a. ayça özellikle bayan gurup kurmakta zorlanabilirsin.tanıdığım kadarıyla prof.bisikletcilerde seviyesiz insan yok dencek kadar az.dilersen birgün tanışalım tura çıkalım beğenmezsen bidaha gelmemekte senin elinde tabiki.gerci arkadaşım leventte bi davette bulunmuş ama karar senin tabi.1,2 serken bakarsın bayan arkadaşlarda çoğalır.saygılarımla...

uludağdan iniş yapıyoruz hafta sonları araziden çok heyecanlı adrenalin severseniz bekleriz ayhan 05366073745

ne istediğine bağlı 2 el çok bulunuyor mtb yok dovhill bisiklet forumun 2 eli tama senin istediğn parcanın satış yeri diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: I3ST
Geri