Scudo Sports

Bursa

bende bursadanım -18im teleferikte oturuyorum esat ustayı tanımıyorum ama inşallah tanışırız yazın

Scudo
furkan bende Berkay msnim : thunder.moon@windowslive ben yıldırımda oturuorum ekle msn görüşelim gezelim bu arada ben belediyesporda lisanslı bisikletçiyim

@Fatih Özgenlik

Arama kriterlerine uyuyorum evet adım Metin, Bursa'da yaşıyorum fakat Çınar Lisesi Mezunu değilim..yani o kişi ben değilim :)

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
Bulabilirsen en ucuz ve kaliteli denebilecek seçenek IRC Advantage Pro 2.0 ıslak zeminde pek fazla kontrol kaybıda olmuyor kullanırken.Ben uzun bir süre kullandim oldukça ekonomik bir lastiktir.Sirkeci'de kolaylıkla da bulabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: fatih çifçi
Selam Arkadaşlar,

5 nisan pazar, yıldırım ilçe emniyet md'lüğü ile, yıldırım spor kompleksinde bir bisiklet şenliği düzenliyoruz. Bekleriz...

@Nau04

İlginize teşekür ederiz. Mesaide olduğumuzdan gelemedik.Görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
biz fatihle bayadır turlar yapıoruz iyi ark. olduk :) AKİİİFF SENİ BEKLİYORUZZZ :D sende gel süper turlar yapıcas Allahın izniyle :)...

• Beğen
Tepkiler: Akif Y.
İş hayatına başladıktan sonra göbek oluştu ve arkadaşımla bisiklet sürmeye karar verdik :D 3 gün sonunda vites kolları ve sol pedal elimde kaldı yeni pedal aldım ama aynakolun dişlerini ezmişim Bursa'da bu parçaları nerden alabilirim ve en uygun kaça ayarlayabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ne tür bir şey bakıyorsun ve en önemlisi verebileceğin en yüksek miktar nedir?

@brkymstn

cadde üzerindemi ? yoqsa demirtas eml yakınlarında mı ? demirtaşın oralarda vardı sanki bitane yeni hatırladım :)

gazcılar caddesi üzerinde bi avea bayii var kent meydanına yakın o nun yanındaki aralıkta 20-30 mt. aşağıda... C.tesi günleri ordayım bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: I3ST
Geri