Scudo Sports

Bursa

arkadaslar pazar günü sabah 8:30 izmir yolu üzerinde kafkasta bulusuyoruz ve ya karacabey yada ortak bı karar verıp padallıyoruz....

uygun olan gelmek ısteyen arkadaslarımızıda beklerım

Scudo
@SILyAN

SILyAN selam,
Arkadaşlara ve sana küçük bir bilgi vereyim. Tur' u planlayan Bicycle16 Erhan ile görüştüm. Buluşma yerine (İzmir Yolu Kafkas) herkesin rahat gelmesi açısından buluşma saatini 9:30-10:00 gibi düşündük. Buluştuğumuzda yer konusunda ortak bir karar verip yola çıkacağız. Gelmeyi düşünen arkadaşların bilgisine...

• Beğen
Tepkiler: SILyAN
@infinite dream

saol infinite dream bende konustum erhanla aksama msn de konuscaz dedık ama son degısıklık buysa ok sabah gorusmek uzere oyleyse

• Beğen
Tepkiler: 17.mehmetali
Beyler bişi sorcam bursa da bmx satan bi yer biliomusunuz eğer biliosanız adresini de yazarmısınız ayrıca ben mkp de oturuyorum şimdidn teşekkürler

Beyler bursada bmx satan bi yer biliomusunuz eğer biliosanız lütfen yazın şimdiden teşekkürler

S.a beyler bende bursadanım yeni bisikletciyim Alemdar merkez Ak Bisiklette Herkes :) beklerız

merhaba arkadaşlar herkese günaydın yaklaşık 15 yıldır bisiklet kullanıyorum
bu zaman içerisin de çok yerlere gitme fırsatım oldu iki yıldır bursada oturuyorum daha önce eskişehirde ikametteydim ve orda yaklaşık 35 kişilik bir grubumuz vardı gitmediğimiz yer kalmamıştı bursada henüz birkaç kişiyle tanışabildim tabi vaktimiz elverdiğince çıkıp turladık ama bir grup olarak etkinliğimiz yok henüz gerçi eylül ayında bisikletim carrefourdan çalındı şuan yeni bir bisiklet alma uraşındayım scott scale 60 düşünüorum bir kaç ay içinde alacağım inşaallah ve bursadaki arkadaşlarla tanışmak istiyorum kendim yalova yolunda panayır lambalarının yanında michelın bayinde çalışıyorum yolu duşen arkaşların uğramasını isitiyorum herkese iyi günler görüşmek üzere en kısa zamanda

Sonunda yarın kısmetse bisikletimi topluyoruz ediz hocam sağolsun bana bu konuda çok yardımcı oldu. Bisikleti toplar toplamaz tabiki yağışlarda durur durmaz hemen kondisyona başlıyorum. Malum tur mevsimi başlıyo

Herkeze selamlar görüşmek üzere

Selam arkadaşlar,
Mudanyada olup tura çıkan arakadaşlar varmı? Şu an kondisyon açısından çok iyi olmasamda beraber gezebiliriz diye düşündüm.
Teşekkürler....

slm bız mudanyalı degılız ama 2 gunde bır gezı amaclı gelıyorum sende katılabılırsın yada sorda bulusuruz.gezerız

@littlesign

Selam,

Mudanyada turluyoruz. özellikle yazın araziye de çıkıyoruz. Buradan haberleşebiliriz..

18,04,2008 tarıhınde aksam mudanyaya gelıcez gezı amaclı beraberde pedallaya bılırız tabı uygun olursanız

Valla enerjiniz süper kocayayla ya çıkmışken birde zirve yaparsınız artık:D

@Ediz Tevfik Özgan

gezi işleri bizsiz olmaz yaw birde geliriz ersin erhan ve tabıkı sılyan

ama hangı gun saat fılanda konusalım

Geri