Organize edecek arkadaş yokmudur hakkaten. Kimse alakadar olmamış. Biraz paylaşımcı olsak bişeyler yapsak güzel olur gerçekten... Bi sürü arkadaş var bursalı olarak gezen eden. Gezi resimleri de bunların kanıtı. Hadi toparlanınnnn
beyler toplanmak mesele değil.mesele zaman bulabilmek.bi çoğumuzun en büyük derdi bu.en basitinden ben saat 21:00 da eve adım atıyorum.benim heykele veya işte merkezi bi yere gelişim 21:30,yani bu durumda olan bi çok arkadaş var
elmanın dediği gibi, işten çıkış saatlerimiz değişiyor, o yüzden akşam antrenmanlarını düzenli bir şekilde ,kesin bir saatte yapmak çok zor, böyle olunca yalnız çıkıyoruz çoğu zaman...
haklısınız ama bellı bır topluluk olusturursak 1 -2 kısı gelmesende bız antremanımızı yaparız uygun olanlar katılır uygun saatı ve yerı kararlastıralım gerısı hallolur bence
Bence saatten öte belli günleri ve saati belirlersek daha iyi olabilir. Böylelikle mutlaka 2-3 kişi olur diye düşünüyorum. Birde bunu standartlaştırırsak daha keyifli ve toplu gezi olabilir.
arkadaşlar hepinizin fikirleri çok güzel tebrik ediyorum sizi
ama maalesef ben hafta içi c.tesi dahil işten saat 20:00 da çıkabiliyorum
sizi bu haftasonu yapacağım karacabey gezisine davet ediyorum
gelmek isterseniz çok sevinirim..saygılar ilgili link aşağıdadır..
arkadaslar bence once bır toplanalım cay, kahve v.b
hafta sonu oturalım konusalım .cook kıısı var ama organıze olamıyoruz
mesela erhan ıle tanıstık hemen gezımızı yaptık ama daha cook arkadas ve cook kısı olursak bence super gecer. sonucta bahar gelıyor uludag
ortabağlardayım ISPARTALILAR mağazasının karşı aralığında
kondisyon -ekipman - bisiklet ne alemde.yeterli diyorsan haftasonları bekleriz elman_temel@hotmail.com