Scudo Sports

Bursa

Scudo
@tunsef Bursa il sınırları içinde böyle bir dağın olduğunu bile hiç duymamıştım. Çok değerli ve bilgilendirici oldu bu paylaşım, eline sağlık :harika:

Solo Tur.FB_IMG_1590842611277-01.jpgIMG_20210415_170202_667-01.jpg
@tunsef Bursa il sınırları içinde böyle bir dağın olduğunu bile hiç duymamıştım. Çok değerli ve bilgilendirici oldu bu paylaşım, eline sağlık :harika:
M. Kemal Paşa da olması gerek buranın.
Sevdiğim rotadır. Akçalardan başlayarak tam tur yapmak çok güzel. Uluabata çıkarak İzmir yolundan dönüş yapıyorum.

Son düzenleme:
295604 dosyayı görüntüle
Mevsim hazan ama biziz her salı yazan...
Resimler muhteşem , Bursa ekipleri , solocular(bu kelimeyi siyasi mercilere yormayın aman :) ) ve @tunsef sen tek başına kocaman bir ekipsin.
Gelelim Cem abinin beytine, Mevsim hazan ama biziz her salı yazan... :harika:
Sular soğudu ve geldi yine hazan,
Ziller sustu oltaya vurmuyor sazan... :) diyerek Bursalı tüm Canları selamlıyorum.:harika:

Bursa'da yol bisikleti için güzel ve güvenli antrenman yapabileceğim nereler var acaba? Rotaları hangi uygulama ile inceleyebilirim

Bursa'da yol bisikleti için güzel ve güvenli antrenman yapabileceğim nereler var acaba? Rotaları hangi uygulama ile inceleyebilirim
Rota inceleyeceksen wikiloc ve strava kullanabilirsin. Strava heatmap (sanırım sadece ücretli kullanıcılara açık) üzerinde popüler rotalar acaip şekilde ayırt edilebiliyor.
Bizim grup olarak en çok kullandığımız, nispeten çevreye göre daha güvenli rota olarak hemen şuları önerebilirim:
(link)
(link)
Siz ne tarafta oturuyorsunuz?

Geri