Scudo Sports

Bursa

Merhabalar. 31 Mart Perşembe(Yarın) saat 18.30’da Nilüfer Kent Konseyinde Başköy’e açılacak olan bisiklet evini ve açılışında düzenlenecek, geleneksel hale gelmesi planlanan konaklamalı bisiklet turunu konuşacağız. Herkesi bekleriz. (saat 19:00/19:30 da olabilir)

hocam buranın konumu nedir? mekan ile ilgili görsel paylaşmanız mümkünmü?

Scudo
hocam buranın konumu nedir? mekan ile ilgili görsel paylaşmanız mümkünmü?

Fsm caddesi üzerinde, acıbadem hastahanesi varmadan önce, taş duvarlı bir yol var cadde üzerinde.. Merdivenle de çıkış var.. Orası..

Pazar günü herkese uyacak gibi bir saat ve konumda buluşma yapsak katılım olur mu? Alternatif planı olmayanlarla ufak çaplı bir buluşma olabilir.. Ben ferdi olarak çıkacağım 🙂

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Cümleten selam,
sitenize bi kaç ay önce üye oldum,
küçüklügüm bmx,pinokyo, bisan ihlas mtb :) de gecti ama sonra baya baya bi ara verdim yaş 35 e gelince yeniden bi bisiklet sürme sevdası olustu bende :)
önce bi 2 el bisiklet aldım letgodan 150 liraya bildiğin hurda :))
onu topla topla bitmiyor baktim para akiyor ha bire dedim bari yeni bisey alayim, orayi arastir buraya bak mtb mi yol mu gravel mi treking mi derken az biraz fikir sahibi oldum,
bi kac gün öncede bursa odunluk ceyda oyuncaktan aldım bisikletimi, bi HO alirim :)
aslinda mtb alma niyetim vardi ama hem ben hantalim (110 kiloyum) hende mtb hantal bu is zor olacağından fiyatida bana göre makul oldugu icin mosso legarda 2121 msm h ct 46 kadro benim boy 1.73 modelini peşin fiyatına 4 taksit 4220 tl ye aldım, bisikleti aldigim yerden metroya kadar sürdüm öyle evde duruyor, kask eldiven gözlük kadro koruyucu falan almadan binmek istemiyorum, bisiklet ct model ama bana dede bisikleti gibi geldi soydum bsiikleti bakalim bence biyle daha yakisikli oldu, durum bu.
biraz uzun oldu sanirim kusura bakmayin devrik cümle imla hatasi falan da okduysa affola :)

Dosyalar

• IMG_20220331_094152.jpg
    IMG_20220331_094152.jpg
    120,5 KB · Okunma: 41
  • IMG_20220328_150449.jpg
    IMG_20220328_150449.jpg
    124 KB · Okunma: 43
IMG-20220410-WA0000.jpg
Ekip olarak gece turumuzun attık #bursaturkomitesi #bursa #cycling #bike #bisiklet #cyclinglife #bicycle #giro #velo #bypedal #bisiklet #bisikletturu #bisikletsevenler #bisikletizm #pedalforever #bursafotoğraf #velespitlivelet #velespit
#bypedal #bisiklet #bisikletturu #bisikletsevenler #roadbike #gününkaresi #mtb #allshotsturkey #biketour #tur #yol #cyclingphotos📷 #tbt
(link)

İftardan sonra gencolar ile Uludağ yolu, jandarma noktasına hafif bir tırmanmış yaptık. Hava 3 dereceydi tırmanırken birşey hissetmesekde inişte kesiş dağının soğuğu bizleri ısırdı. Ben erkeklik yapıp yanıma eldiven almadığınma pişman oldum.

Malumunuz bu kış uzun sürdü yağmurdan,soğuktan,bir açıp bir kapayan dengesiz havalardan,kardan kat kat giyinip,sürekli hasta gezmekten sıkıldık. Bu kadar kış yeter, yaz gelsin artık:)

IMG-20220412-WA0013.jpg

Merhaba abiler/arkadaşlar.
Bike fit yaptırabileceğim bir yer var mı?

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Bursa'da bike fit yapan yer maalesef yok. Hiç yorulmadım ancak siz alttaki tarihlere bakarak güncel bilgiye ulaşamamışsınız.

Bike fit yaptırmak

Aslında bende birçok ayarı yaptım ama kadro seçimim büyük olduğunu düşünüyorum yada pimpirikli davranıyorum. Hem kendimi teyit etmek hem de en ideal sürüş pozisyonumu profesyonel gözlerin görmesini istiyorum. Aslında durum budur.

Arkadaşlar selam bisikletim osmangaziden 21.04.2022 gunu perşembe günü saat 21.54 civarlarinda yurdumun içinden çalındı.Kamera görüntüleri var,polise de gittim bursa civarında gören duyan olursa diye fotoğrafını burayada koyuyorum.Bisikletinize dikkat edin...

Dosyalar

• Screenshot_20220423-193353_Gallery.jpg
    Screenshot_20220423-193353_Gallery.jpg
    134,9 KB · Okunma: 47
  • Screenshot_20220423-193416_Gallery.jpg
    Screenshot_20220423-193416_Gallery.jpg
    89,7 KB · Okunma: 47
Geri