Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.368
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Pazar günü de çıkıyorum Serdar.Abi katılmak isterdim ama çalışıyorum cumartesi.. 😩
Pazar günü de çıkıyorum Serdar.Abi katılmak isterdim ama çalışıyorum cumartesi.. 😩
Yarın ben öğlene kadar nöbetçiyim. Pazar günü için yarın akşam görüşelim.@Adil ÜNALDI pazar günü olana katılabilirim abi ama yarın sabahtan çıkıp uzun tur atmayı düşünüyorum.

@cazci Bizde @Efe ÇEPEL ve @SerdarCYCoo2Bursa ile Mudanya yaptık Cem abi. Sana ve @Özcan abiye de yazdım ama müsait değildiniz. Bir dahaki sefere artık.
283494 dosyayı görüntüle
Ne demek Serdar rica ederim. Benim için de çok güzel bir gün oldu. Sohbet, muhabbet bisiklet sürdük. Pro kısmına gelince bahsettiğin kişi ben değilim. Gördüğüm kadarıyla Mart ayı böyle yağmurlu geçecek. Bir fırsat bulursak tekrardan çıkabiliriz. O da olmadı Nisan ayı güzel geçecek. Önümüzde günler çok.Çok iyiydi abi, bir pro abimizin herhalde ortalamasının en düşük günüydü 😄 ama efsane bir adamsın abi.. Çaylar için de sağol, kesene bereket 👍
Ne demek Serdar rica ederim. Benim için de çok güzel bir gün oldu. Sohbet, muhabbet bisiklet sürdük. Pro kısmına gelince bahsettiğin kişi ben değilim. Gördüğüm kadarıyla Mart ayı böyle yağmurlu geçecek. Bir fırsat bulursak tekrardan çıkabiliriz. O da olmadı Nisan ayı güzel geçecek. Önümüzde günler çok.
Buraya da yazayım . Oğlumun merida matts scandium mtb si çalındı. Gören olursa lütfen bana ulaşsın.
283495 dosyayı görüntüle
283496 dosyayı görüntüle
Abi sana da geçmiş olsun, ufaktan hastalnmışsın.. Umuyorum tekrar etmez, çabuk atlatmışsındır..Biraderim çok geçmiş olsun gözümüz yollarda takipteyim konuyu.
Teşekkür ederim dizimde hafif bir problem oldu dinlendiriyorum şimdilik pazar günü bisiklet ile kısa bir rotada zorlamadan test edeyim dedim yine arıza çıkardı bu hafta da dinlendireceğim. Ağrı sürerse doktora gidip baktıracağım.Abi sana da geçmiş olsun, ufaktan hastalnmışsın.. Umuyorum tekrar etmez, çabuk atlatmışsındır..
Herkese merhaba, Gürsu ilçesinden Carraro Race 052 ile aranıza katıldım, harita özelliği olmayan hız, kasans vb sensörleri bağlayabileceğim sayaç önerisi verebilir misiniz.
cycplus m1 olan modeli mi? Coospa BC200 cihazında TR dil seçeneği olması önerdiğiniz ürün için avantaj olur mu? Diğer özellikleri açısından benzer gibilerTeşekkür ederim dizimde hafif bir problem oldu dinlendiriyorum şimdilik pazar günü bisiklet ile kısa bir rotada zorlamadan test edeyim dedim yine arıza çıkardı bu hafta da dinlendireceğim. Ağrı sürerse doktora gidip baktıracağım.
Merhaba hoş geldiniz igs10 ve cycplus öneririm cycplus batarya durumu ve uyduya daha çabuk bağlanması açısından 1 adım önde diyebiliriz igs 10 da işinizi görürü.
Merhabalar. 31 Mart Perşembe(Yarın) saat 18.30’da Nilüfer Kent Konseyinde Başköy’e açılacak olan bisiklet evini ve açılışında düzenlenecek, geleneksel hale gelmesi planlanan konaklamalı bisiklet turunu konuşacağız. Herkesi bekleriz. (saat 19:00/19:30 da olabilir)