Şeref Tuzcu
Daimi Üye
- Tepki
- 2.184
- İsim
- Şeref Tuzcu
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Herkeste ceket, yelek, kışlıklar, sende yazlık forma maşallah @sadi imren 😊
Ağabey arkamda uzun kollu rüzgarlık vardı, biliyorsun Gündoğdu'ya çıkarken motor hararet yapar inerken de üşürsün bunu bilerek kısa kol formanın altına uzun kol termal içlik giydim. Çıkarken sorun yoktu yukarıda fazla bekledik o üşüttü birazHerkeste ceket, yelek, kışlıklar, sende yazlık forma maşallah @sadi imren 😊
@sadi imren dostum ıslanmak kötü değil ama kaygan zeminden artık sakınıyorum.
Bir anlık dalgınlık aylara bedel oluyor...
Kutay var Orhaneli yolu canda oyuncak Yavuz bisiklet var yıldırım tel altı tavsiye ederim.Merhaba , ben de düşünce aşamasından eyleme geçmek istiyorum artık, mosso 2124 de karar kıldım ama bunu internetten mi alayım yoksa bisikletçiden mi ? Bursa'da işini düzgün yapan esnaf var mıdır ? Google da aydın bisiklet ve dr bisiklet diye yerler buldum ama çok fazla olumsuz yorum var. Tavsiye edeceğiniz bir yer var mıdır ? Teşekkürler.
Kutay var Orhaneli yolu canda oyuncak Yavuz bisiklet var yıldırım tel altı tavsiye ederim.
Ben ilk yol bisikletimi, trainer ve wahoo'yu Aydın'dan aldım. Diğer küçük alışverişleri de oradan yapıyorum.Aydın bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz ? Mudanya tarafında oturuyorum söylediğiniz yerler bana baya uzak kalıyor.
Müşteriye göre davranıyorlar. Bol para bırakacak müşteriye saygın; daha az para birakacak pazarlık yapabilecek potansiyeli olan müşteriye merdiven altı esnaf profili takınıyorlar.Aydın bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz ? Mudanya tarafında oturuyorum söylediğiniz yerler bana baya uzak kalıyor.
Müşteriye göre davranıyorlar. Bol para bırakacak müşteriye saygın; daha az para birakacak pazarlık yapabilecek potansiyeli olan müşteriye merdiven altı esnaf profili takınıyorlar.
Yukarda söylenildiği gibi Orhaneli yolundaki Canda Oyuncak'ta olması gerekiyor, bir de orayla iletişim kurun.Bugün decatlondaki bisikletlere baktım , daha çok dağ ve katlanır bisiklet vardı. Aydın bisiklete gidecektim ama saat geç olduğu için gidemedim. Telefon ettim istediğim modelin olmadığını söylediler. (mosso 2124) .
Beşyoldaki Bursa bisiklet center mosso bayisi oraya da sorabilirsinizYukarda söylenildiği gibi Orhaneli yolundaki Canda Oyuncak'ta olması gerekiyor, bir de orayla iletişim kurun.