Scudo Sports

Bursa

@ete4116 Maalesef WhatsApp kullanamıyorum, telefonum Windows Mobile ve geçtiğimiz sene mağazadan kaldırıldı.
Şehir bisikleti hiç kullanmadım ama yazdığın bisikletlere şöyle bir baktım. Fiyatlar biraz abartı geldi. Tabi ki zevk meselesi, seçim yapmam gerekse süspansiyonlulardan uzak dururdum.

Scudo
@ete4116 çok kısa zamanda yol bisikletine geçme potansiyeli görüyorum sende. Bence şehir bisikletine pahalı yatırım yapma.
Satarken değer kaybı daha fazla olur ve müşterisi daha zor bulunur. Nasılsa bir yıl içinde yol bisikletine geçmek isteyeceksin :)
Tavsiyem ikinci el Carraro Sportive veya Mosso Legarda türü bir şey alıp yavaştan bünyeyi alıştır.

Düzenleme: Zaten güzel bir şehir bisikletin varmış. Onu yükseltmeye çalışma bence, yola gel :)

@ete4116 çok kısa zamanda yol bisikletine geçme potansiyeli görüyorum sende. Bence şehir bisikletine pahalı yatırım yapma.
Satarken değer kaybı daha fazla olur ve müşterisi daha zor bulunur. Nasılsa bir yıl içinde yol bisikletine geçmek isteyeceksin :)
Tavsiyem ikinci el Carraro Sportive veya Mosso Legarda türü bir şey alıp yavaştan bünyeyi alıştır.

Düzenleme: Zaten güzel bir şehir bisikletin varmış. Onu yükseltmeye çalışma bence, yola gel :)

Neden yol? :)

Sele, ön ışık, yama seti vs almak için Bursa'da en ideal nereyi tavsiye edersiniz

@ete4116 Hoşgeldin aramıza, kazasız pedallar.

Araştırma karar aşamasında sona geldim İnşaallah bu iki bisikletten birini alacağım. İkisi arasında çok kaldım. Temizlik olarak aynı bisikletler Sirrus 2016 olmasına rağmen az kullanılmış, Escape de öyle.
Specialized bi tık daha sempatik bir marka geliyor öyle bir izlenimi var bende nedense.
Marka kalitesi olarak Giant ile aynı denebilirse, kadro kalitesinde Specialized'in bi tık daha kaliteli olması konusu değilse zannettiğim gibi...
Escape'e yönelebilirim...
Velhasıl git-gellerdeyim...
Tecrübeli yorumlara ihtiyacım var ;)
Fiyatını göze almayın... Hangisini alayım?????? :/

(link)
➡(link)

(link)
➡(link)

Araştırma karar aşamasında sona geldim İnşaallah bu iki bisikletten birini alacağım. İkisi arasında çok kaldım. Temizlik olarak aynı bisikletler Sirrus 2016 olmasına rağmen az kullanılmış, Escape de öyle.
Specialized bi tık daha sempatik bir marka geliyor öyle bir izlenimi var bende nedense.
Marka kalitesi olarak Giant ile aynı denebilirse, kadro kalitesinde Specialized'in bi tık daha kaliteli olması konusu değilse zannettiğim gibi...
Escape'e yönelebilirim...
Velhasıl git-gellerdeyim...
Tecrübeli yorumlara ihtiyacım var ;)
Fiyatını göze almayın... Hangisini alayım?????? :/

(link)
➡(link)

(link)
➡(link)

Karşılaştırdığın modellerin kadroları biri 50 iken diğeri 56. Sadece marka algısına kapılarak yanlış yapabilirsin. Öncelikle boyuna uygun bir bisiklet bulup zamanla bütçene göre yükseltebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Çünkü a noktasından b noktasına en az kuvvetle gitmenin yolu yol bisikleti. Uzun turlar daha kolay ve keyifli gelir. Düzgün vites oranları ile sırf hava almak için bile uludağ çıkabilirsin. Vs

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Karşılaştırdığın modellerin kadroları biri 50 iken diğeri 56. Sadece marka algısına kapılarak yanlış yapabilirsin. Öncelikle boyuna uygun bir bisiklet bulup zamanla bütçene göre yükseltebilirsin.

Mevcud giant roam M beden bendeki.
Geçen trek fx sürdüm 10km, 43 kadro boyu.
Yadirgamadim yani ikisinde de rahat ettim.
Dolayısıyla az beden farkı çok etkilemez diye Kaliteye göre tercih yapmak istedim...

Dolayısıyla az beden farkı çok etkilemez diye Kaliteye göre tercih yapmak istedim...
Dostum bu çok yanlış bir düşünce, bisikletten uzun süre keyif alabilmek için önce boyuna göre bir bisiklet alman, ardından imkanın varsa fit yaptırman ya da evde kendin yapman gerekiyor. 50 ve 56 kadro arasındaki fark çok fazla. Tabi ki binecek sensin, bu sadece bir tavsiye. Dikkate alıp almamak sana kalmış. İki markanın da sitesinde beden tablosu vardır, buralardan bilgi alıp daha sonra seçimlerini yapman inan senin için çok daha faydalı olur.

Mevcud giant roam M beden bendeki.
Geçen trek fx sürdüm 10km, 43 kadro boyu.
Yadirgamadim yani ikisinde de rahat ettim.
Küçük bisiklet ile dizlerini sakatlarsın. Üstüne birde satmak için uğraşırsın. Bedenine göre bisiklet seç. Bilgili değilsen foruma yaz bilgi al. En çok yapılan hata bilmeden yanlış boyda bisiklet almak

Bugün sabah Yalova'ya turlayan ekibimiz içinde yer alan @Özcan dostumuz, talihsiz bir kaza sonucu sol diz tibia üst ucunu kırdı... :(
Gerekli müdahale yapılıp iyileşme süreci başladı...
IMG-20200822-WA0022.jpg
Kendisine acil şifalar diliyor, en kısa sürede aramıza dönmesini bekliyoruz...

@Özcan abi çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar nasip etsin.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri