- Tepki
- 19.386
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
doğru kadro ölçünü belirledikten sonra, minimum sora setlere bakarsan, bazı modellere ulaşabilirsin. İçlerinden seçtiklerini burda yazdıktan sonra aralarından seçim daha kolay olur. 0 bulmak o fiyatlara biraz zor olabilir. İkinci el ile başlamak iyi bi tercih olabilir.Merhaba bende Bursa'da bulunuyorum bisikleti değiştireceğim 2000-2500 civarı yol bisikleti önerir misiniz?
Peki teşekkür ederim ikinci el olarak mosso cavalier claris ve kron RC 2000 modelleri var forumdaki başlıklari okudum fakat karar veremedim sence ne almam gerek ?doğru kadro ölçünü belirledikten sonra, minimum sora setlere bakarsan, bazı modellere ulaşabilirsin. İçlerinden seçtiklerini burda yazdıktan sonra aralarından seçim daha kolay olur. 0 bulmak o fiyatlara biraz zor olabilir. İkinci el ile başlamak iyi bi tercih olabilir.

Teşekkür ederim abi👋rota çok güzeldi benim için. Daha önce görmediğim yerlerdi kazdağları ve asos.@Ysryyn maşallahın var. Güzel tur olmuş.![]()
@ete4116 Bu konu başlığı altındaki arkadaşlara ve bana özelden sorularını sorabilirsin, herkesin sana elinden geldiğince yardımcı olacağına kefilim.