Scudo Sports

Bursa

Scudo
Bayrama özel ; fondo kısa parkur incelemesi sonrası öğlene doğru Mahfel..
IMG-20200801-WA0008.jpg

IMG-20200804-WA0011.jpg

Evet, tahmin ettiğiniz gibi G ile başlayıp U ile biten yer.....

Merhaba bende Bursa'da bulunuyorum bisikleti değiştireceğim 2000-2500 civarı yol bisikleti önerir misiniz?

Merhaba bende Bursa'da bulunuyorum bisikleti değiştireceğim 2000-2500 civarı yol bisikleti önerir misiniz?
doğru kadro ölçünü belirledikten sonra, minimum sora setlere bakarsan, bazı modellere ulaşabilirsin. İçlerinden seçtiklerini burda yazdıktan sonra aralarından seçim daha kolay olur. 0 bulmak o fiyatlara biraz zor olabilir. İkinci el ile başlamak iyi bi tercih olabilir.

Dün sabah erken kalkamadık diye pazarı da es geçemezdik....

IMG_20200809_080949_2.jpg
Esentepe - Eski Yoldan Mudanya - Trilye....
Aynı yoldan evlere dönüş....

doğru kadro ölçünü belirledikten sonra, minimum sora setlere bakarsan, bazı modellere ulaşabilirsin. İçlerinden seçtiklerini burda yazdıktan sonra aralarından seçim daha kolay olur. 0 bulmak o fiyatlara biraz zor olabilir. İkinci el ile başlamak iyi bi tercih olabilir.
Peki teşekkür ederim ikinci el olarak mosso cavalier claris ve kron RC 2000 modelleri var forumdaki başlıklari okudum fakat karar veremedim sence ne almam gerek ?

Teşekkürler.
Bazı merak ettiklerim var bisikletimle ilgili ama
Konu başlığı açamadığımdan soramiyorum 🤔

@ete4116 Bu konu başlığı altındaki arkadaşlara ve bana özelden sorularını sorabilirsin, herkesin sana elinden geldiğince yardımcı olacağına kefilim.

Merhaba. Pandemi işsizliği ve can sıkıntısı turu. BURSA, BALIKESİR, EDREMİT, AYVALIK, AKÇAY, ALTINOLUK, KAZDAĞLARI TIRMANIŞI VE MİLLİ PARK KAMPI, ASOS, BEHRAMKALE, ÇANAKKALE, BURSA TURUM BİTTİ. Toplamda 12 gün sürdü.Kazdağları milli parkına hayran kaldım. Son resim ALTINOLUK tan kazdağlarına tırmanırken bu harika manzara ve 25 km lik bir tırmanış var. Ama manzaralar mükemmel. BEHRAMKALE sokakağızı mevkiinden karşıdaki yunan adalarının güzelliğine saatlerce bakabilirsiniz. Bu arada DR BİSİKLET BANA NASIL BİR LASTİK VERDİN 11 AY OLDU HİÇ PATLAMADI👍👍👍IMG_20200724_103919.jpgIMG_20200724_173131-EFFECTS.jpgIMG_20200724_173123-EFFECTS.jpgIMG_20200724_201846.jpgScreenshot_20200811_153504.jpg

Son düzenleme:
@ete4116 Bu konu başlığı altındaki arkadaşlara ve bana özelden sorularını sorabilirsin, herkesin sana elinden geldiğince yardımcı olacağına kefilim.

Maalesef sizlere özel mesaj da atamıyorum... Forumda vakit geçirip aktif olmaya çalışıyorum bu durumun geçmesi için... İzninizle buradan bir konuyu size danışmak istiyorum... Cevap vermeniz halinde konu başlığını meşgul etmemek isterseniz WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz hatta memnun olurum... (0532 501 4116)
Mevzu şu: En baba markaların benim tarzımda yani ön süspansiyonlu şehir bisikleti tarzında olan modellerini tesbit ettim, model isimlerini aşağıya yazdım... Bunlar arasında kıyas, sıralama yapabilir misiniz? Bu ön süspansiyonlu şehir bisikleti tarzımda alabileceğim en iyi bisiklet hangisidir dünyadaki tüm modellerden... bunu öğrenmek istiyorum aslında... Merakla yorumunuzu sizin veya diğer kullanıcıların bekliyorum...

Specialized Crosstrail Elite
Giant Roam 0 Disc
Trek Dual Sport 4
Scott Sub Cross 10
Cannondale Bad Boy 1

Geri