Baktık hava güzel, biraz deniz havası alıp biraz da soğuk asfaltta tırmanış yapıp dönelim dedik.
Esentepe-Bademli-Aydınpınar-Mudanya-Tirilye-Mirzaoba-Dereköy-Balabancık güzergahıyla pazar gününü değerlendirdik..
Dün için Uludağ niyetimiz vardı ama hava şartları uymadı. Biz de bugün Yenişehir' e gidip geldik. Rüzgar her iki yönde de yandan ve kafadan çok hırpaladı....
Gencecik insanların yanlış politikalarla hayatını kaybettiği, ulus olarak zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde belki biraz kafamızı boşaltabilmişizdir...
@Özcan Dün Gündoğdu Bademli arasında tüm kış boyunca gördüğüm bisikletli sayısından daha fazla bisikletli arkadaş gördüm. Yollarda birbirimizi görmek, selamlaşmak güzel oluyor. Mutlu etti tabi ki.
@MertV İstanbul da olduğunuzu sanıyorum.
Bir feribota ya da otobüse binip en fazla 2 saatte Bursa ya ulaşabilirsiniz..
Sizin adınıza bisikleti görüp yargıya varacak kişinin gözünden kaçan şeyler olabilir. Ayrıca sorumluluk alıp aracı olmak pek tercih edilmez, sonradan bir tatsızlık olmasın diye. O nedenle kendiniz bakıp, inceleyip karar vermelisiniz..
@sadi imren dostum, forma ve taytı kaliteli buldum. Güzel turlarda kullanarak eskitiriz umarım...
Numune formayı incelemek için toplandığımızda foto çekmeyi unutmuşuz.
Biz bir grup olarak Görükle de kahve içip döndük, diğer arkadaşlar @mariokaldato usulü bir fotomontaj ile aramıza sızabilir ...
2 aylığına Görükle tarafına geldim... sadece hafta içi burada olacağım...
haftaya bisikleti (yol) de getirmeyi planlıyorum. Bu süre içinde görükle ve yakınlarında sürüşlerde veya kahve içme seanslarında size katılmak isterim...
bir sonraki sürüş veya kahve seansı tarihi belli mi?
@Noldor , en yakın tarih olarak cumartesi uzun turlarımız oluyor.Genelde salı akşamları Gündoğdu, perşembe akşamları da arada Görükleye kahve için (kahve bahane 😅) ter idmanı yapıyoruz..
Strava'da Bursa Tur Komitesi - B.T.K kulüp sayfamızdan bizi takip edebilirsiniz.
Siz tur planlarsanız eğer bu sayfadan bize bilgi verin, uygun olanlarımızla eşlik ederiz...