Bursa Tur Komitesi olarak #Perşembe günü, hafta sonunun gelişini kutladık. Ekip üyelerimiz günü 2 tur ile tamamladılar. Bir gurup #Gündoğdu üzerinden #Gemlik #Haydariye #SudüşenŞelalesi ne pedallalladılar, diğer akşamcı gurubumız #pedal16 daki dostlar ile birlikte #Atlas tırmanışı gerçekleştirdiler.
10 gün önce bisiklet aldım
125 den 120 ye indim 10 günde,
80 lere inebilirsem turlarda peşinize takılırım belki ben de.
Turlarda ortalama hızınız ne civarda oluyor acaba.
@z_g_h Ben de 110 kilodan 90 kiloya indim diyet ve bisiklet sayesinde bu süreç 2 seneyi buldu sizin süreç 10 günde 30 kilo biraz kısa ve sağlıksız göründü doktor kontrolünde yavaş kilo vermek daha sağlıklı . Biz yaz kış bisiklete binen yol bisikleti gurubuyuz. Kendinizi geliştirmek için önce salı akşamları standart Gündoğdu tırmanışımız oluyor buraya katılıp performansınızı yukarı çekerseniz gurubumuz ile turlara gelebilirsiniz. Strava da etkinlikleri paylaşıyoruz instagram ve bisiklet forumda turların fotolarını bulabilirsiniz.
@z_g_h
1 yılda 96 dan 74 e düştüm. Düzenli olarak antrenman yaparsan sende başarabilirsin. Alkol kullanıyorsan onu bırakmanın kilo verme konusunda faydası çok olacaktır.
Merhaba yanlış anlamissiniz. 10 günde 125 den 120 ye indim. 80 lere iner performansimi yeterli seviyeye getirirsem turlara katılmak isterim. Şu an gelirsem sizlere sadece işkence olurum. Kent meydanından altinsehirde Şahinkaya Okulu'nun oraya 48 dk da ulaştım. Aynı yolu 1 saatte döndüm. Ataevler metrosundan beşevler metrosuna doğru tırmanış güzel zorladı beni arada 2 kisa mola vermek zorunda kaldım.
@z_g_h
Düzenli sürmeye devam ederseniz başarırsınız. Bir hafta içinde o rampada tek molaya düşersiniz, ikinci hafta molasız çıkarsınız. Birkaç ay sonra, bu rampa değilmiş ki, diyeceksiniz.
Kolay gelsin
Arkadaşlar merhaba. Heralde bi 12 13 senedir bisiklete binmiyordum. Bu gün artık vaktidir dedim ve bir Kron Xc150 2019 sipariş verdim. Eskiden baya manyaktım bisiklet konusunda sonra uzaklaştık. Şimdi bel fıtığı vs sağlık sorunları falan olunca yaşta ilerleyince spor yüzme bisiklet bi hareketlenelim toparlayalım istiyorum Bursa da mudanya devlet hastanesine yakınım. Alışana kadar site içerisinde ısınma turları atıp daha sonra ekipmanı tamamlayıp trilye falan köy yollarından dolaşmak istiyorum her gün. Buralarda olan varsa beraber pedal çevirebiliriz Buarada kampçı ve off road çuyum arazi aracımda mevcut. Yani kamplı bisiklet turu derseniz ne zaman derim