Scudo Sports

Bursa

@amasseia hangi ilçedesin, geçerken uğrayalım?

Scudo
B@Özcan
Ben Karacabey'deyim, teşekkür ederim düşünceniz için. Grubunuzu Strava'dan takip ediyorum, uygun rota oldugunda mutlaka katilmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: cazci ve Özcan
@amasseia kardeşim, güzel nitelemelerin ve övgülerin için teşekkür ederiz...
Madem takiptesin, sürpriz yapıp bir turumuza katıl ve bizimle kaynaş isteriz...
Görüşmek üzere.. :harika:

@cazci
Bende grubunuzu severek takip ediyorum. Çok uyumlu ve eğlenceli bir grup. Allah kaza bela vermesin hiç birinize ??

• Beğen
Tepkiler: cazci ve Özcan
@cazci
Ben katılmayı düşünüyorum ama henüz aydınlatma ekipmanlarımı tamamlayamadım. Tamamlar tamamlamaz sizinle pedallamak benim için bir zevk olacak.

@JokerJems , @slckats , şehrimiz adına teşekkür ediyoruz..Sizleri de aramızda görmek isteriz.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@cazci
Gül toplarim lale üstüne;
Kuruyu yayarim , tavuklu pilav üstüne,
Nerde bu beteka , nerde bu Cazcı agabey?
Bim'den Furpa'ya roket gibi gittim indirim ayagina,
Rekorlar kirdim rekorlar üstüne :D

Gunaydin Btk ve diger dostlar :D
20190717_210137.jpg

@cazci
Rica ederim, inşallah diyelim ? Görüşmek dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: cazci
@Özcan
Benim ruhum yollu be kanka ayipsin ama isler gucler işte birakmiyi :D
Gecen Sadi gelmis yanima haberim olmadi SGAHAGAV :D

@mariokaldato Cumhur kardeşim...
Yollanıp işe de git-gel yapıyormuşsun..
Hayırlı uğurlu olsun...
El yapımı karbon kadro sende küheylan etkisi yapar inşallah... :koptum:

@cazci
Hiç sormayın ya bi türlü bulamadım göremedim bisikletli hep tek başıma pedallıyorum katılmak isterim fakat ışıklandırmam falan olmadığı için maalesef katılamıyorum

Yarınki tura katılamıyorum ama kalbim ve aklım sizlerde olacak. Başarılar, iyi eğlenceler tüm katılımcılara.

Not: Her yıl tekrarlanan Uludağ Performans Turu bu yıl yapılamadığı için, Bursa'daki bisiklet grupları toplanarak aynı rotadan bir anma turu gerçekleştiriyoruz.
Tüm Bursalı bisikletçileri bekleriz :)

Bu sene çeşitli nedenlerle düzenlenmeyecek olan etkinliğin devam edilebilmesi için Bursa bisikletçileri olarak tüm guruplar sembolik tırmanış gerçekleştireceğiz.

(link)

Eyvallah Başkan ?

@cazci
"Reis her pazar her pazar" diye hanimlar soylenmiyor mu yav ? Nasil idare ediyorsunuz durumu taktik verin ehehe

• Beğen
Tepkiler: tunsef
Geri