Scudo Sports

Bursa

Gece, maceralı bir tur ile anlam kazandı.
Evlere vardığımızda saat 02:30 gibiydi...
IMG-20190526-WA0004.jpg
IMG-20190526-WA0005.jpg

Başlangıç Abdal köprüsü, Nilüfer Köyleri,Bademli,Hasköy,Dereköy.
Dönüş Balabancıktan Görükle, oradan evli evine, köylü köyüne...

Son düzenleme:
Scudo
Bursa bisikletlileri inanılmaz güzel çalışıyor, bir süredir keyifle takip ediyorum bu sayfayı, sürekli kıskanılası, eğlenceli ve renkli görüntüler var. Sporun ortak payda olduğu bir noktada dostluk, arkadaşlık ve paylaşım bu kadar güzel yansıtılabilirdi bence. Tekerinize taş değmesin, aynı şekilde devam eder umarım bu sayfanın güzellikleri.

@Anonim dostum, bizleri onore eden güzel nitelemelerin, övgü ve iyi dileklerin için gönülden teşekkür ederiz...
Umarız bir gün bir yerde beraber pedallar ve dostluğumuzu pekiştiririz...
Sağlıcakla kalınız...

@Anonim
Burasi Bursa sayin Müdür ; Varsa şekliniz Gemlik'e bekleriz

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@Özcan
Yeah ayipsin ama duzenli katilim mumkun degil cunku malum; Meslek bekçilik hafta sonlari çalışıyorum

• Beğen
Arkadaşlar merhaba bayramdan sonra bende aranıza katılmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşlardan bazı konularda yardım istiyorum. Uzun süre ara verdikten sonra yeniden başlıyorum. Sormam gereken çok soru var desteklerinizi bekliyorum iyi günler

• Beğen
@Bulls

Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz tüm sorularınızı yanıtlayabilirim

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve Bulls
Hocam göndermeye çalıştım ama bulamadım bir türlü rica etsem siz bir mesaj atabilirmisiniz?

@sadi imren

Bu gün mudanya yapayım dedim. Dönüşte eve 5 km kala zincir koptu, yolun kalanında tek ayağımla kendimi kaldırım kenarlarından itmek zorunda kaldım. Zincir Mengenesi olmadan uzun yola gitmem bir daha. Neyseki eve az kalmıştı.
IMG-20190609-WA0017.jpeg

Son düzenleme:
(link)
(link)
Gündoğdu Klasik Gece Turu
11 Haziran Salı günü Saat 20:30 Abdal Köprüsü Buski

Geri