Bu akşam iş çıkışı 20:15 civarı Esentepe lambalarında 4 lü bir gruba denk geldim. Salı akşamı olması sebebiyle sizin Komiteden mi acaba diye merak ettim açıkçası.
Geleneksel salı gecesi Gündoğdu Köyü BTK tırmanışımızda bu sefer Hüseyin kardeşimizin doğum gününü de kutladık. Sanırım rekor katılım oldu, 18 kişiydik
@mariokaldato
Köylü hem değişik tiplerle sohbet etmiş oluyor, ufku genişliyor, hem ekonomiye bir miktar katkı yapmış oluyoruz. Bizden memnunlar.
Zaten çok kozmopolit bir köy biliyorsun, bu civarda çok ender görülebilecek, mevsimlik ve kalıcı göç alan bir köy.
Yalnız bir şikayet alıyoruz. O kadar geliyorsunuz ama bir kere olsun Kaldato üstadı getirip tanıştırmıyorsunuz bizimle diyolla
Hoşbuldum.
Bisikletten belli ölçüde uzak kaldım ama forumdan yaşadığım sıkıcı bazı olaylar yüzünden bayağı uzak kaldım. Siz turlarınıza, ben de işe bisikletle gidip gelmeye devam ediyorum.
@Alp Tigin Tengrikut , forumun ortak ekseni bisiklet. Kimi ego savaşları, siyasi polemikler, admin tutarsızlıkları yaşansa da hepimizin birbiriyle paylaşacağı çok şey olduğunu düşünüyorum.
Uygun olduğunda beraber turlayalım...
Çok güzel tur oldu katılan tüm komite ekibinin ayağına sağlık. B.T.K. Bursa da ağırlığını iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Özellikle B.T.K. FORMALI sürüşlerin devamı gelmeli. Diğer taraftan da Strava'da mümkün olabildiğince etkin olmak gerekli
Akşam-gece turları mesai bitiminde ilaç gbi oluyor. Hafta içi çıkmanın tek yolu.
Carrefour civarından Gündoğdu 20 km civarı sanırım, denk gelsem ben de katılmak isterim.
10 Kasım 2016 tarihinden bu yana iki yıl boyunca foruma girmedim. 10 Kasım Atatürk'ü anma turlarını putperetslik sayan birkaç zavallıya karşı mücadele etmem ve dönemin forum yetkililerinin bu şahısların yazdıklarına müdahele etmemesi forumdaki değerli arkaşlardan da uzak kalmama sebep olmuştu.
Ortak paydamız bisiklet olmalı ideolojik ve siyasi dayatmalara karşı toplu bir tutum içerisinde olunması gerekiyor.
Turlarınıza katılmam bu aralar biraz zor işlerim yoğun günlük ve 12 saat çalışıyorum. Mümkün olursa katılım sağlamak isterim.
Eyvallah kardeşim sağol salı akşamları kondisyonu arttırmak için Gündoğdu'ya gelebilirsin çay içip dönüyoruz iyi idman oluyor, 25 km düz yolda süreceğine 5 km yokuş idmanı insanı daha çok geliştiriyor.
@Mad Buddha Estagfrullah dostum her ikimizde teknik heyeti temsil ediyoruz. Yakında ekibi piyasaya açarız
İşin garibi bizi sürekli tur kıyafetleriyle gören ekiptekiler bile tanımadı, Özgür abi, @cazci Cem abi filan yüzüme bakıo kim bu diye