Scudo Sports

Bursa

Scudo
yarıştan o gün döneceğiz zaten ben öğleden sonra işe gitmek zorunda olduğum için katılamam ama böyle bir geziye katılımın çok olacağını düşünüyorum o gün çalışmak zorunda olmayan kişilerin desteğiyle.
bu geziyi Türk bayraklarıyla da süslemek çok güzel olur...

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
bu güzel ve anlamlı organizasyonda yanınızda olabilmeyi çok isterdim.
ancak istanbul dışında olacağım için katılamayacağım.

genil katılımlı bir tur diliyorum...

• Beğen
Her 29 Ekim'de Bağdat Caddesinde düzenlenen fener alayına motorcular devamlı katılıyorlar. Biz Kadıköylü bisikletçiler de, bayraklarımızı alıp Bostancı'da buluşalım, motorcuların arkasına takılalım.

• Beğen
ya beyler,kaç haftadır yatıyoruz.yeter ya çamurlanmaya istiyorum.bu pazar çıkalım.bu sefer atlamayalım.bahane üretmeyelim birbirimize:)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
@elman_temel

oğlum kim demiş yatıyoz diye, yağmurdan anası ağladı bisikletin zaten :D
dün semihle de konuşmuşsun sanırım. pazar sabah buluşup gündoğdu-burgaz rotasını yaparız. bol bol da çamurlanırsın hiç şüphen olmasın

@elman_temel

gwçn pazar biz yattık fatih devam. adam pazar günü kapımı çaldı çamurdan tanıyamadım bizim fatih olmuş zenci gibi. zenci bisikletçi de görmedim hiç bu ne diyorum :) :)

arkadaşlar ne yazıkki bende çalışacağım.akat net bilgi değildir.
büyük bayrak lasım.veya herkes sırtına birer bayrak bağlıyacak
şehir merkesinde turlayacağız.benim fikrim bu.katılmaya çalışacaım arkadaşlar..

• Beğen
bursalı arkadaşlar dikkat!!!!!!!!!

29 ekim de gösteri yapmak üzere toplanalım diyorum.serdar abi(nau) mudanyada kim varsa topla gel o gün.ben AS TV ve OLAY TV ile irtibata geçecem.onun haricinde burda fikirlerinizi paylaşın.nerde toplanalım,saat kaçta ve hangi rotayı izleyelim..

arkadaşlar gelecek olanlar sırtlarına bağlayabilecekleri boyutlarda TÜRK BAYRAĞI alsınnlar yanlarına.forması olanlar muhakkak forma kask vs teşhizatlarla gelsinler.

ARKADAŞLAR TEPKİSİZ KALMAYALIM SESİMİZİ DUYURALIM.....

selamlar,
3-4 Kasim haftasonu Uludag'in arkasindan Inegol'e kadar uzanan bir rotaya girmeyi planliyoruz. Uzun oldugu icin gece kampli, cadirli filan olacak. Su an 3 kisiyiz. Rotayi bursali dagci bir arkadasim hazirladigindan ben detaylari bilmiyorum. Hava durumu musade ederse gidecegiz.

Daha once de Gemlik'ten Yalova'ya sahintepe uzerinden daglarin arasindan gecis yapmistik. Bu sefer biraz daha buyutuyoruz bakalim :)
Bursa'li arkadaslarin bilgisine...
-levent

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
yav ne ısınız var yatın uyuyun , rahatmı batıyor:D ben bursaya dondugumde kondusyon farkı olmasın :D kankam cok pis gaza geliyorum sız böyle seyler yaptıkca.bu sefer geldıgımde bısıkletımıde alıcam yanıma. sız oralarda tırmalayın. ben burda dagın tepesınde, full kondısyon gelecem :p

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
gelecek arkadaşlara bir uyarı da bulunayım gündoğdu-burgaz inişinde zeminin oldukça bozuk olduğu yerler var. dağ bisikleti olması ve uygun lastikler önemli....

Geri