Scudo Sports

Bursa

Scudo
Elman listeye benim adımı da yaz kardeşim ;)
hafta sonu görüşmek üzere.........

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
@by_cix

olm varya büyük adasmın.gelebileceğine çok sevindim.budur ya :cool:
olm takım tam olursa 10 kişiyiz hadeyin gayret:)

• Beğen
Tepkiler: by_cix
@Fatih Özgenlik

gelmen şart uzun zamandır takım bi araya gelmedi ;)

Rota nın birkısmını geçen yaptım Atlas- baraj-misi arasında ciddi çamura hazır olun. Ama elimi yine kırdığımdan ben yokum, affedin

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
@edi55

geçmiş olsun ediz abi, bidaki sefere inşallah.....
elman gezi için herhalde buluşma saati 09=00 sa bende gelebilirim.

@sportmen

abi evet saat 9 en uygunu olacak ;)
hem haftalık uyku açığımızıda az da olsa kapatırız:D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
Kalemler bizim adımızı yazmıyormu? Elman:)
Bakalım pazar gününe ahmedin bisiklet yetişirse,geliyoruz.Muhtemelen yetişecek;)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
heyyyyyytttt İSTANBUL GURUBUNU ne çabuk unuttunuz beee:)ekleyın şu listeye 12 cengaver:):)ammmaaa bırkaç hafta sonraa,yahuu dostlar ateş gibi düşürmüşünüz konuyu forumaa,çamur vs vallaa atlar gelırız ona göre,buarada hakkaten elmancım alperenle konustuk gelecez,meşhur çamur banyonuzu bırlıkte yapalım:)resımlerı unutmayınn,dıkkatlı olun tüm ekıp arkadaşlarına bol bol slm hscakaln

ben scott yz 1 yada scott yz 15 alıcam , oyuzden bu hafatda alabılım ama gezıye gelemıcem :( malum kargo falan . bursada satan yer bulamadım cunku olsaydı eger gezıye yetısırdım . artık haftaya kaldı :)

@edi55

bi düzeltme yapalım :)
doğa spor as merkezde değil.SÖNMEZ PLAZADA

@elman_temel

Sönmez iş sarayı , heykelden aşağıya dönerken sağda. :)

Şimdi bir arkadaşta heykel i tarif etsin :)

@Soner Sarıhan

orda 5 ayaklı bi at var :Dayaklardan biri havada :D
neyse bilmiyorum diyenin aklını karışlarım :D

Selamlar arkadaşlar.. Bende bu haftasonu aranıza katılmak istiyordum ama bisikleti toplayamadık bi türlü. İstanbul-Bursa arası sanırım 1 ay da gelecek kadrom :(. Aras kargonun azizliğine uğradım. Kargom kayıp oldu şu ana nerede olduğu bile belli değil.. :( Ediz hocamında şansızlıklar bırakmadı yakasını bi türlü. umarım bu şansızlıklar birdaha başına gelmez...

ben doga sporlakonustum ama daha yok subatt sonu bııkletler hazır beklerken barı cannadole alım bende dedım chase modelı malum atlama zıplama:)

yada para yetısırse hemen hazırda olan corratec dırt two modelı bakalım .

elman senın msn bende vardı galıba ya , yoksa yalnıs elman mı ?

benıde ekleyebılırsınız punkermanmania@hotmail.com

bu pazar gordum kalabalık bı grup vardı ben metrodaydım ıcım gıttı ıcım .

bende ozluceede oturuorum dogal parkurlar harıka ama malum bısıklet yok ,sabrın sonu cannnadole olucak ınsallah .

Geri