Scudo Sports

Bursa

ediz abiben yarın düşünüyorum:)
yarın haftalık tatilim,pazar günü ise çalışıyorum.o bakımdan yarın gelmek isteyen varsa birlikte bi plan yapabişliriz ;)

Scudo
merhaba arkadaşlar ben fatih ediz hocamla birlikte çaılışıyoruz. Hocamın desteğiyle bende pedal dünyasına ufaktan bi giriş yapıorum.Çok çalışıp hocama layık bi çekirge olucam :) Teşekkürler

@Faith

fatih hoş geldin....
bugünlerde kar yagışıda başladı hava sogudu bizler ara vermek durumundayız havalar iyi olursa ediz abi yi de al gel ....grşmek üzere .......
AHMET ERTAN.

@sportmen

Umarım tanışıp bikaç gezi yaparız uygun vakitlerde. Benim bu işe kışın başlamam pek iyi olmadı, dediğiniz gibi birçok kişi ara verdi ama baharda bursanın güzel yerlerini gezeriz umarım.. görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
@sportmen

Uludağ videosunda üşümekten hoşlanıyorsun gibiydi. Sonrasında hastalanmadın inşallah

@edi55

ediz abi selam :
bugünlerde kendime fazla yüklendigimi düşünüyorum.çok şükür herhangi bir sıkıntı yok. gerçekten üşüdük konuşmakta bile zorluk çektik. giyimle ilgili sorunumuz yok bizi perişan eden pedal çevirmeden sürmek..ankaralı arkadaşın bir anısı vardıya çocugun biri demiş yolda uludaga cıkarkan abi siz salakmısınız size para mı veriyorlar ...... valla bugünlerde üste parada verseler bida zor rakımlı yerlere cıkmam...bakalım hava biraz kırılırsa beraberce deniz seviyesinde devammmm..

abicim bugün zeynilere doğru bakan oldumu.ya ben resmen bayıldım o manzaraya.orda olmak varmış ya :(

o zaman 36 veya 40 vitesli yapsınlar da tam olsun :)vites sayısı arttıkça daha güzel oluyor ya bisiklet :p

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
bisiklet ister 32 ister 42 vites olsun bu kadar aksesuarin kullanim sebebini ve sartlarini anlatirsa katilmasi gereken tur ve sartlari hep beraber belirleriz.

dalga geciyorsunuz. Benim evde de digiturk var. arabamin bir adet bagaji, sadece tek anahtari var.

@orford71

@Mr.Devran

takviyeli tırlar gibi kavşakta tırlar kalkıncaya kadar diğer arabalar öteki kavşağa varıyolar bu bisikletlede yarışa girilse heralde vakit vites atmakla geçecek :D

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
Mtb ye yeni başlayanlara tavsiyelerinizi bekliyoruz. öyle sanıyorumki yeni başlayanlara anlatabileceğiniz bir çok tecrübeniz vardır. Bunlarda biz çaylaklara çok faydalı olucaktır..

Fatih tamam çok heveslisin ama acele etme. Forumda yüzlerce güzel konu ve her konuda çok değerli tavsiyeler mevcut. Onları oku sonra daha dar kapsamlı ama derin sorular sorarsan senin için daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler. O zaman sorumu değiştiriyorum yeni başlayacak olanlara antreman önerilerinizi bekliyorum. Vaktim oldukça konu başlıklarını ve önerileri okuyorum takdir edersinizki çok büyük ve kapsamlı bir forum burası sorular ve cevaplar sayesinde tanışıp kaynaşmayı da umuyorum..

@Faith

Selam imzamdaki linkten yüksek kadans ile ilgili yazıyı okumanızı öneririm...

• Beğen
Tepkiler: Faith
@punkermanmania

iyi hoş geldin diyelim....
ayrıça ne marka bisiklet siparişi verdin yoksa 2008 sedona 761 mi
harıka olurdu..( latifeydi )
görüşmek dilegiyle..

beyler bu hafta sonu sağlam bi çamur banyosu yapalım ;)
rotayı şöyle düşündüm:abdal(buluşma yeri)-k.sanayi-çalı köyü-atlas köyü-baraj-misi-kentormanı ve eve dönüş :D
abartmış gibi gözüksemde arkadaşlar yapalım vallaha patlıycam yoksa.çok bunladım.kaç pazardır çalışıyorum.araziye çıkmaıyorum :(

Geri