Scudo Sports

Bursa

Scudo
@Fatih Özgenlik

Sevgili Fatih , benim botları vereyim ama 47 numara azıcık büyük gelebilir. :)
Pazar İzmirden misafirlerim geliyor kaçamak şansı yok . Size kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
arkadaşlar merhaba. ben bora. izmir'de okuyorum. ege üniversitesi bisiklet topluluğu mensubuyum aynı zamanda. aslen bursalı'yım. fakat çok uzun zaman oldu bursa'ya gitmeyeli. en kısa zamanda gelmek ve bisiklet sürmek istiyorum. beraber bişeyler yaparsak çok sevinirim. görüşmek üzere...

Merhaba sevgili Bursalı arkadaşlar,
Sizlerle tanışma imkanım olmadı. Forumu takip ediyorum ama işim dolayısı ile pek çıkamıyorum kondisyon için. Ayrıca bisiklet evinin yerini bilmiyorum. Her pazar orda mı buluşuluyor? Yardımcı olabilir misiniz.
Birde bugün (09.12.07) de saat 3 sıralarında dağ yolunda yanımdan bir arkadaş geçti hızlı bir şekilde aramızdan biri midir? Yakalayamadım maşşallah iyi iniyordu aşağı :)

@infinite dream

üzerinde kırmızı SAECO forması veya lacivert rüzgarlık varmıydı ve bisikleti amoeba scud'muydu,eğerki öyle ise fatihtir(Fatih Özgenlik)valla aşağı nasıl inmiştir bilmiyorum ama muhakkak inmiştir :D

@elman_temel

Brn o sırada sallana sallana iniyordum çok yavaştım.Baya hızlı geçtiği için çok ayrıntılı göremedim. Sadece lacivert tayt ve üzerinde yağmurluk vardı.

@infinite dream

infinite dream selam,
Bisiklet evi, buski arkasında abdal köprüsü benzin istasyonu yanında HER pazar, hava iyi oldugu zaman 08 30 --09 00 arası gruplar bulabilirsin......

• Beğen
Tepkiler: Selim Üsel
@sportmen

İlginize teşekkürler arkadaşlar. Yeri anladım uğrayacağım. Sizlerle tanışıp gezilere eşlik etmek istiyorum. Sevgiyle kalın

önümüzdeki pazar nöbetçiyim ben gelemem:( ,ama yolu bisikletten geçen herkesle birgün buluşmak mutlu eder benide. Bu aralar işiten binmeye fırsatım olmadı zaten sormayın. :( Sizinde diziniz binmeyince sızlıyormu?

@edi55

En kısa zamanda herkesle tanışıcam hiç şüpheniz olmasın :) Bisiklet hepimiz için bir yaşam biçimi, ancak bazen iş güç buna maalesef izin vermiyor haklısınız. Dizlerim sızlasa iyi kalbim sızlıyor. Hafta sonu binemeyince eve geldiğimde bisiklet bana ben ona bakıyorum. Bakışıyoruz öle içli içli :) çok mu duygusal oldu ya:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
@edi55

sevgili ediz abi:
geçen 4 pazardır nerdesin . biz yollara cıktık yagmur soğuk demeden ...en son uludağ yolunda gazi olduktan sonra bizi unuttun.....

Benim de Ediz ve Fatih e sorum var. buradan aleni olarak yazıyorum ki etkili olsun :D diğer arkadaşlarda baskı kursun üzerlerinde. :D

Sunuma geldiğinizde, 2 ayrı cd halinde çektiğim fotoğrafları ( uludağ çıkışı sırasında çekilen ) ikinize de vermiştim. Ne oldu eklemediniz fotoğrafları. :eek:

Suçlular ayağa kalksın...:boese157: :) :eek:
Yaz kızım ......
Gereği düşünüldü, bisiklet forumun ve uzun arkadaşlığımızın bana verdiği yetkiye dayanarak, fotoğraflar paylaşılana kadar bir daha bu arkadaşların fotoğrafının çekilmemesine ....:D

Fatih e yarışlarda su verilememesine... :D ( bu ağır olduysa , itiraz için adres Lance Armstrong dur )

Ediz hocamın dizlerinin sızlamaya devam etmesine....:D

tüm bunların bir şaka olduğunu düşünenlerin de aynı cezaya çarptırılmasına ...:D buna itiraz hakkı yok. :Skull-175

:D :D :D

Selamlar herkese, sürç-ü lisan ettikse affola.

1_ 4 pazar geçtimi? :rolleyes: Ya ben hasta oluyorum:( ,ya yağmur yağıyo :( yada millet hasta oluyo.:eek: pazar yine çalışıyorum :eek: cumartesi uyarsa ben varım;)

2- fotoları Ekliyorum

Suçumu itiraf edip pişmanlık yasasından yararlanmak istiyorum.:rolleyes: :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
@infinite dream

elman doğru tahmin etmiş, bendim :D kusura bakmayın valla biraz acelem vardı yoksa tanışmak isterdim. inşallah bir dahaki haftaya

@soner, benim cezam çok acımasız olmuş, yahu zaten her yarışta bi suluk kaybediyorum :eek:

bu arada ben resimleri elmana gönderdim o koysun :D

@ediz, ben de bisikletevine dönüş yasasından yararlanmak istiyorum ...

@Fatih Özgenlik

Valla baya bi acelen varmış :) hakkaten koparmıştın yani :)
Haftaya hava yine dünkü gibi olursa çıkalım dağa :)

Geri