Scudo Sports

Bursa

Scudo
Benim bisiklet zaten İznik te kaldı. :(
Ben koşarak katılırım size . :)
Zaten çamurda anca aynı hızda gideriz :)
Sagol Fatihcim yakında görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
arkadaşlar ne yaptınız? çıktınız mı sabah.ben ancak öğlene doğru uyanabildim :) haftanın uykusuzluğu anca çıktı..
kahvaltıdan(saat 12:00 de :D ) sonra tek tabanca zeyniler yaptım ben de ve köyden sonra kar yağışı altında yaklaşık bir karışlık karın üzerinde pedallamak harikaydı...
umarım siz de zeyniler rotasını yapmışsınızdır.kar çamur herşey vardı. bugün orası tek kelimeyle büyüleyiciydi...

Sabah güneşi görünce geceden işlerimi halledip geziye çıkmadığıma üzüldüm.:( mahallede öğleden sonra pedalladım. Eğlendiğine sevindim.:) Ataruh hocam benim bisikletlerden hangisini istersen senin ayıp ettin yav.

@edi55

valla ben güneşe kapılıp cıktım yolda 3 kere yagmur yagdı dindi bi gündogdu yapmış oldum :D

Madem karakışa aldırmadan uludağa çıkcaz diyonuz,ozaman hafta sonu kısmetse niluferbarajının oradan uludağyoluna milliparkın daha üstüne çıkalım.

http://img228.imageshack.us/img228/6842/nilferbarajuludani2.jpg

antreman olur. çizim orhaneli yolundan. uludağ-bursa yoluna kadar olup 49 kmliktir yani turda 80 km yapılır 1500m rakıma çıkılmaktadır. Yol asfalt olup nefisorman ve köylerden geçmekte.

@Fatih Özgenlik

fatih şubatta yaptığımız rota nefisti.ben oyumu ondan yana kullanacağım :)

@edi55

offff abi biri çamur mu dedi...hey yo gidiyoz beyler bu haftasnu çamurlanalım az ;)

@edi55

üstad bence daha fazla çamur olmaz. çünkü tahminlere göre hafta sonuna kadar, hafta sonu dahil yağış yok. tek sorun sis. o kadar da olsun geçen seferde vardı zaten :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
beyler bu haftasonu uludağ/oteller tırmanışı yapalım.22 aralıkta yapılacak olan turumuzun dönüşü için bol çamurlu ve topraklı bi patika bulmamız lasım :D
olmadı otellere dağ yolundan tırmanır,inişide orhaneli yoluna gökçeören köyü üzerinden yaparız ;)

offff şu hafta sonu gelsede :D bktım çalışmaktan :D

@Fatih Özgenlik

buluşma 9 da aynı yerde doğrumu (bisiklet evi)
o zaman bende muzafferide kabul ederseniz dostlar

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
@sportmen

sizleri kabul etmemek hata olur zaten :)
saat 9 da bisiklet evinin orda olacağız.muzafer ve onur abiyi haberdar ederseniz sevinirim ahmet abi. ;)

ordayızzz.... yalnız elman bu gece kahve beyaz yaptım iş çıkışı 5 derecede bile ayaklarım dondu. dağa çıkarken napcaz bilmiyorum ayakkabı mevzusunu...

Geri