Scudo Sports

Bursa

walla yha bi resim alsak ii olur :) 32 wites merak ettimde 21 bana çok qelio :D

Scudo
@Bqr_1o

İlk mesaj tarihine bakarsak yanıt alabileceğini sanmıyorum. 1 yıldan fazla süre olmuş bu mesaj yazılalı ve o zmandan beri cevap gelmemiş.

@Bqr_1o

Başlığı hortlatmışsınız. Birde bisikletin 32 vites olması gayet doğal. Bir ara bianchi ve peugeot bisikletlerde önde 4'lü ayna kollar vardı mazisi biraz eski ama fazla tutulmadı. Önde 4'lü ayna kol olunca arkada 8'li ruble kullanıp 32 vites elde etmek mümkün fakat tutarlı çalışmayacağından emin olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
abi bugn muhteşemdi,heleki o dh noktalarındaki çamur ve yaş toprak:)
süperdi tek kelimeyle.
arkadaşlar katılan herkese teşekkürler.
ahmet abi geçmiş olsun bu arada:( züldük dudyunca.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
@elman_temel

kesinlikle sana katılıyorum. epey de yorucuydu 80 km yi geçti tur. 2 kere gündoğdu yaptık ne de olsa :) ama en güzeli vericilerden güzelyalıya inişti tabii ki

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
@Fatih Özgenlik
mesaj elmana gitmiyor fatih sana geliyor .
elman:
önemli bi konu yok sadece birkaç akort
kopması sebebiyle sizi yanlız bırakmak istemezdim. ........

Valla her işte hayırvardır. senle ben yanlışlıkla gruptan ayrılık başka gruba kek gibi takılmayıp araziden inseydik senin o kopan akordlar heralde orada çok daha vahim sonuçlar doğura bilirdi. Benim lastik te kayıp kötü düşüş yaşaya bilirdim. Her işte hayırvardır diyelim

beyler bu hafta sonu naapçaz.
planı ,fikri vs olan varmı..

bence dağ yolundan hüseyin alana kadar tırmanalım ordannda gökçeören köyüne doğru inelim ne dersiniz????

fikirlerinizi bekliyorum;)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
@elman_temel

olabilir Elman,
gerçi ineceğimiz yoldan da tırmanabiliriz :) bi de pazar yağışlı görünüyor yine:(

• Beğen
hacıyatmaz benim adım:D
bişi olmaz ne olcakki sanki geçen pazar kirlenmedik çamurlanmadık :D

@elman_temel

gerçekten güzel çamurlandı atlas köyü - çalı barajı yolunda ben gördüm. gelemeyenler üzülmesinler bidaki sefere ......elman, onur , ve hüseyine teşekkür ederim.

• Beğen
bugün gerçekten muhteşemdi:)tüm su geçişleri bisimdi.bütün toprak ve çamur üzerimizdeydi.
bugün gerçekten ii iş çıkardık.sportmen,onbike ve hsyne teşekürler.

67 km toplam mesafe yaptık bunun sadece 3/1'i asfalttı.
rota şu: abdal - k.sanayi - atlas köyü - çalı barajı - misi - kentormanı - ve ev :D

geziyle ilgili bi foto,bu foto çalı barajında çekildi,bisikletlerin üstündeki çamur sonradan oluşan çamur tabakasının sadece ufak bi kısmı:D
http://img104.imageshack.us/img104/7587/dsc00387bg5.jpg

gelemeyenler ile bi sonraki hafta görüşmek üzre.

BİSİKLETLERİNİZİN HAKKINI VERİN HAKKINI.MTB ASFALTTA KULANILMAZ

Tek kelime ile harika bir tayfa (idris abimde bisikletini topladıktan sonra nasıl olur bu tayfa bilmeiyorum:) )en kısa zamanda gorusmek uzere az kaldı bitirecem su okulu ihsallah 3-4 sene icerisinde :)

• Beğen
@Fatih Özgenlik

fatih peki yarın sabah için durumun ne.benim baldırlarım çok kasılıyor bugünkü zorlamalardan sonra:(.hatta zincir kopardım:(

Geri