Scudo Sports

Bursa

@mariokaldatoTeşekkürler. Biraz yorucu oluyor ancak doğanın tadını çıkarıp fotoğraf çekerken bitiyor yol. Yeni yerler ve yollar keşfetmek için mtb iyi oluyor :)

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@keremkucuk041Bursa güzeldir. Takipte kalın size göstereceğimiz daha çok güzel yerler var.

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hakkında: boşluk

Fotoğraflar eylül ayına ait. Sonrasında aralık ayında da tırmandım ücretsizdi. Geçen ay giriş 5 TL oldu diye bir haber vardı sonucunda da tepkiler. Sağolsun Bilal Fidanboy yazmış, yine ücretsizmiş. Zaten gişelere kadar 20 km tırmanmış ve sonrasında 10 km daha tırmanacak kan ter içinde kalmış birinden para istemek ayıp olur :) Bu tür uygulamalarla bisikletin ve sporun teşvik edilmesi gerekiyor.

Zeyniler Köyü (Ekim 2017)

Reşat Nuri Güntekin'in 1922 yılında kaleme aldığı Çalıkuşu adlı romanında Feride'nin öğretmelik yapmaya başladığı köy. İlginçtir, şehre 3 km olmasına rağmen köye 2012 yılında elektrik gelmiş. %28'e varan eğimiyle Z yolu olarak bilinen meşhur yolundan köye çıkmak kolay olmadı :)

img_3535.jpg img_3560.jpg img_3733.jpg img_3715.jpg img_3757.jpg
img_3746.jpg img_3626.jpg img_3623.jpg img_3598.jpg img_3575.jpg

@rastnord Ben de Beyazıttayım :). Şükraniyenin neresindesin?

@tunsef her şey güzeldi, ta ki beton yığınını görene kadar... Yeşil Bursa Beton Bursa olmuş maalesef... :/

@tunsef

Açıkçası Bursa'ya müstehak,Orhangazi'de çok leş bir yapılaşma var ve söylenmek dışında harkete geçene rastlamadım hiç.Sonuna kadar hak ediyoruz böyle devam.

Arkadaşlar merhaba, ucevlerde oturuyorum. Ataevler bulvarı üzerinden Baglarbasi yunuseli, oradan da köy icinden tofasa geçiyorum. Bisiklet kullanir iken arkamdaki aracların beni gördüğünden şüphe duyuyorum. Sürekli kontrol ederek ilerlemeye çalışıyorum. Arabaları karşıma alarak mi ilerlesem bilemiyorum. Sizlerin fikri nedir acaba?

@vanhelcing arabaların sizi görmediği hissi psikolojik birazda.@özcan. Dediği gibi kask aynası ve gidon aynası edinebilirsiniz bunların dışında özellikle kavşaklı veya ayrımlı yollarda sola yada sağa döneceğiniz zaman şerit değiştirme mesafesini ve hızınızı kontrollü olarak ayarladıktan sonra elinizi bir nevi sinyal olarak kullanmayı kendinize ilke edinin, ama araçları karşınıza alıp ilerlemek demek hayatınıza zar atmak gibi olur...

Konun da üzerine geldi bu kötü haber. Garanti Bankasinin Özlüce şube müdürü Kerem Yorulmaz, dün akşam bankadaki arkadaslarıyla bisiklet turundayken Mudanya yolu üzerinde bir aracin carpması sonucu hayatını kaybetmiş. Evli ve bir çocuğu varmış. Allah kendisine rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Allah hepimizi kazalardan korusun.

Bursa derken 14 yasindayim yol bisikleti alacagim Bursa da oturuyorum bi bisiklet oneriniz var mi?

@tunsef
Allah rahmet eylesin . Cok vahim bir kaza daha ve bir ocak daha söndü malesef. Peki kaza nasil olmus detaylari nerede gorebiliriz?

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@mariokaldato Bursa'da 3 arkadaşı ile birlikte bisiklet turuna çıkan özel bir bankanın şube müdürü, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza, Mudanya yolunda akşam saatlerinde meydana geldi. Bursa'da özel bir bankanın Nilüfer ilçesindeki şubesinde müdürlük yapan evli ve bir çocuk babası Kerem Yorulmaz (26), 3 arkadaşı ile birlikte bisiklet turuna çıktı. Mudanya yolunda bisikleti ile seyir halindeyken karşı yönden gelen bir aracın çarptığı Yorulmaz, barikatların arkasındaki hendeğe düştü. Arkadaşları hemen sağlık ve polis ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yorulmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk incelemede kazanın ışıklı bir bölgede meydana geldiği ve yerde araca ait herhangi bir fren izinin bulunmadığı tespit edildi.

Kaynak: (link)

Allah rahmet eylesin çok üzücü gerçekten.. Dün ilk defa bende Ucevlerden tofasa pedalladim. Sabah trafik az olduğu için rahattı ancak akşam gerçekten zorlandım. Şeridin ortasından gitmediğiniz sürece yalnızsanız sizi sıkıştırıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@EmirKarakaya

Bu haberdeki kaza şekli hatalı ve sonra düzeltildi. Mudanya asfaltı zaten otoban gibi, ters yönde araçların karşılaşabileceği bir yer yok, her yer bölünmüş durumda.
Hızla gelip makas atan bir araç emniyet şeridine dalmış. Dalma anında yandan vurmuş bisikletliye. Bariyerlerin üzerinden hendeğe uçma olayı korkarım o nedenle olmuş :mad:

Bisikletçi ölümleri dursun :tskler:

Geri