Mustafakemalpaşa'dan 18 km uzaklıkta olup yaklaşık 400 mt tırmanmak gerekiyor. Dik bir rampa yok, şelaleye kadar yol asfalt, her tür bisikletle gidilebilir. Dağ bisikleti ile şelalenin üst tarafında ormanın içinde de gezmek güzel oluyor.
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gece çok güzel başladı.Mudanya ya keyifli bir şekilde vardık.Tarihi kahvemizde mola verip dönüşe geçtik.Mudanya içinden ana yola çıkarken, büyükşehir belediyesinin asfalt yamama için kazıdığı 10 cm. yükselti farkı olan bir çukurdan geçerken,Nihat kardeşimiz(öndeki kasklı olan) bir an dengesini kaybedip düştü.Mudanya devlet hastanesine gidildi.Sonuç:Sol dirsek kırık ..
Kendisine acil şifalar diliyor ve bir an önce aramıza dönmesini bekliyoruz..
Merhabalar aranıza yeni katıldım. 1 aydır işe gidip gelirken bisiklet kullanıyorum. Başlangıç olarak (link) aldım. Her gün yaklaşık 22 km kullanıyorum hafta sonları turlara katılmak istiyorum. Turlar hakkında nereden bilgi edinebilirim .
Konuda çok güzel paylaşımlar var , bende komşu şehir Kocaeli'denim . Olurda bir gün bisikletle Bursa'ya gelirsem buraları da gezeyim diye takibe alıyorum
Pedaliniza sağlık .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çekirge'den 20 km sonra Milli Park başlıyor, 30 km sonra 1850 mt rakımlı Oteller Bölgesi, 35 km sonra Bakacak seyir terası. Bir kere çıktımı alışkanlık yapıyor, bir süre sonra tekrar çıkmak istiyor insan. Trafiğin yoğun olmadığı bir gün seçerseniz daha da güzel oluyor.
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi