Scudo Sports

Bursa

@Dreamer1981 Yavuz işinin ehli esnaf çocuk (link) bisiklet forumdan aldım diye bizi söylersin.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Scudo
Bursa / görükle den aranıza yeni katıldım

Kron xc1000 bir makina var yani burada ki herkesin bisikletinin yanında esamesi okunmaz ama yeni katıldım yani işte

Tüm herkese merhaba

Merhaba dostlar
İsmim Ersel. Osmangazi taraflarındayım. 24km oruçlu oruçlu Mtb bisiklet kullanan delinin biriyim

Fotoğraftaki bisiklet Salcano NG650 MTB

Tüm pedalcılara selamlar

Dosyalar

• ED7187BC-96F3-4376-80CC-AF2FB021D709.jpeg
    ED7187BC-96F3-4376-80CC-AF2FB021D709.jpeg
    269,7 KB · Okunma: 36
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hoşbulduk.

Haftasonu MTB ile dağ yolundan tırmanmayı düşünüyorum. Öneri, tavsiye veya şu bu gibi durumları belirtebilecek kimse var mı?

Suryapı Decathlon'a giden hizmetinden vs memnun kalan var mı? Bi bakım İçin gidebilirim çünkü. Hatta Bursa da burası işini bilir dediğiniz bisikletçiler.

Bu sabah 9 da toplanıp güzel bir havada pedalladığımız,lastik patlatıp keyfi kaçsa da spor yapmanın keyfini yaşayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Tabi o şarkı geliyor aklıma: -Kaç kişiydik o zaman, bak kaç kişi kaldı şimdiiii..-;)
Fotoları kim yükler acep?

Bugün bende çıktım bi dolaşmayım dedim. Delta bisiklete gittim herşeyiyle ilgilendiler sağolsunlar. Şimd eve.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@sadi imren
Bilmem mi. Niye öyle insan arasına karışmıyor merak ediyorum doğrusu

@sadi imren teşekkür ederim..Trilye de seni bekledik ama lastik patlatınca keyfin kaçıp programını değiştirmişsin sanırım...

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@cazci abim hava muhalefeti dolayısı ile aksilik olmazsa Çarşamba yine zirve var aklımda ,gerci biraz alengirli gibi ama ...

Geri