Scudo Sports

Bursa

@Ceyhun Özkan kardeşim Burgaz da oturuyorsun sanırım.Geçerken seni de alsaydık keşke.Bir daha ki sefere diyelim..

Scudo
@Özcan. Sadi abinin grubunu biliyorum, güzel rotalar çıkarıyorlar fakat turların başlangıç noktaları konumum itibari ile birazcık ters kalıyor :acpsnr: Tek tabanca takılmaya devam :)

@anti panik

Bu üç kavram birbirine malesef tam uymuyor. Yağmur ve rüzgarı kesen ürünler nefes almıyor. O nedenle bisiklete tam uymuyor. Nefes alan malzemeler ise çiselerken idare ediyor ama yağmur hızlanınca suyu geçiriyor. O nedenle benim tavsiyem, kışlık forma ve tayt giymek, çantada yağmurluk alt ve üst bulundurmak olacak. Gerektiğinde giyer çıkarır ve kuru kalırsınız.
Decathlon'da ayakkabıyı da örten bir yağmur pantalonu var. Veya ayakkabıyı örtmeyen modeli 45 TL daha ucuza alıp, ayakkabıya galoş geçirebilirsiniz, ki ben deneyeceğim. Ayakkabı kılıfları da su geçirmez değil çünkü.

bisiklet.png

(link)
(link)
(link)

KURALLAR
1. Kask takmak mecburidir (Full Face, XC Kask veya Yol Bisikleti Kaskı kullanılabilir)
2. XC Dağ Bisikleti veya Downhill Bisikleti kullanılabilir.
3. Sağlık Raporu veya Bisiklet Federasyonu Lisansı (2018 Vizesi almış) ibraz edilmesi zorunludur. 18 yaş altı yarışmacıların ailelerinden muvafakatname getirmeleri zorunludur.
4. Yarışma bay-bayan ve farklı yaş gruplarına gore iki kategoride yapılacaktır. 1. Grup: 14-18 yaş arası Genc Kategori ve 2. Grup: 19+ yaş arası ise Buyuk Kategoridir.
5. Yarış halindeyken gerekli emniyet kurallarına uymanız güvenliğiniz açısından önem arz etmektedir ve zorunludur.
6. Yarış anında dışarıdan gelecek uyarıları duymayı engelleyecek şekilde kulaklık kullanmak yasaktır.
7. Yarış parkuru kısa olduğu için zorunlu haller dışında kulvar değiştirilmemelidir.
8. Kayıt işlemleri yarış günü saat 10:30'a kadar kayıt çadırında tamamlanmalıdır.
9. Yarışma parkurunda müsabaka devam ederken ısınma veya başka amaçlarla bisikletli veya bisikletsiz bulunmak, karşıdan karşıya geçmek yasaktır.
10. Yarış numaraları kurallara uygun olarak sırt ve bisiklete ayrı ayrı takılacaktır. Tek numara ile starta gelen yarışmacılara start aldırılmayacaktır.
11. Yarış sırasında centilmenlik kurallarına, sporcu ahlakına uygun hareket etmeyen tüm sporcular, antrenörler ve takım yöneticileri müsabakadan men edilecektir
12. Yarışmaya katılan sporcu sayısına göre grup elemeleri yapılacak ve son turda birinci, ikinci ve üçüncüye para ödülleri verilecektir.
13. Tüm kategorilerde 10 sporcunun altında katılım olması halinde start verilmeyecek, ilgili kategori yarışı iptal edilecektir.
Genc Erkek Odul : Buyuk Erkek Odul:
1. 1000 TL 1. 1000 TL
2. 500 TL 2. 500 TL
3. 250 TL 3. 250 TL

TOPLANMA YERİ ve SAAT:
Hareket: 08:30 Toplanma - 09:00
Hareket Yeri: BUSKİ onu (Yarışmacılara sabah kumanyası ve Oğle yemeği verilecektir)
Odul Toreni: 14:00 da Etkinlik alanında yapılacaktır.
Donuş: 16:30

İLETİŞİM
Tel : (0224) 234 77 92 Fax: (0224) 234 07 14
Gsm: Cengiz UCKAN (TEL: 0534 253 32 79)
E-Posta: bbb@bursabbspor.com

KURALLAR
1. Kask takmak mecburidir (Full Face, XC Kask veya Yol Bisikleti Kaskı kullanılabilir)
2. XC Dağ Bisikleti veya Downhill Bisikleti kullanılabilir.
3. Sağlık Raporu veya Bisiklet Federasyonu Lisansı (2018 Vizesi almış) ibraz edilmesi zorunludur. 18 yaş altı yarışmacıların ailelerinden muvafakatname getirmeleri zorunludur.
4. Yarışma bay-bayan ve farklı yaş gruplarına gore iki kategoride yapılacaktır. 1. Grup: 14-18 yaş arası Genc Kategori ve 2. Grup: 19+ yaş arası ise Buyuk Kategoridir.
5. Yarış halindeyken gerekli emniyet kurallarına uymanız güvenliğiniz açısından önem arz etmektedir ve zorunludur.
6. Yarış anında dışarıdan gelecek uyarıları duymayı engelleyecek şekilde kulaklık kullanmak yasaktır.
7. Yarış parkuru kısa olduğu için zorunlu haller dışında kulvar değiştirilmemelidir.
8. Kayıt işlemleri yarış günü saat 10:30'a kadar kayıt çadırında tamamlanmalıdır.
9. Yarışma parkurunda müsabaka devam ederken ısınma veya başka amaçlarla bisikletli veya bisikletsiz bulunmak, karşıdan karşıya geçmek yasaktır.
10. Yarış numaraları kurallara uygun olarak sırt ve bisiklete ayrı ayrı takılacaktır. Tek numara ile starta gelen yarışmacılara start aldırılmayacaktır.
11. Yarış sırasında centilmenlik kurallarına, sporcu ahlakına uygun hareket etmeyen tüm sporcular, antrenörler ve takım yöneticileri müsabakadan men edilecektir
12. Yarışmaya katılan sporcu sayısına göre grup elemeleri yapılacak ve son turda birinci, ikinci ve üçüncüye para ödülleri verilecektir.
13. Tüm kategorilerde 10 sporcunun altında katılım olması halinde start verilmeyecek, ilgili kategori yarışı iptal edilecektir.
Genc Erkek Odul : Buyuk Erkek Odul:
1. 1000 TL 1. 1000 TL
2. 500 TL 2. 500 TL
3. 250 TL 3. 250 TL

TOPLANMA YERİ ve SAAT:
Hareket: 08:30 Toplanma - 09:00
Hareket Yeri: BUSKİ onu (Yarışmacılara sabah kumanyası ve Oğle yemeği verilecektir)
Odul Toreni: 14:00 da Etkinlik alanında yapılacaktır.
Donuş: 16:30

İLETİŞİM
Tel : (0224) 234 77 92 Fax: (0224) 234 07 14
Gsm: Cengiz UCKAN (TEL: 0534 253 32 79)
E-Posta: bbb@bursabbspor.com

bisiklet.png

(link)

(link)

fat-bike-reasons-main.jpg

Arkadaşlar @sadi imren arkadaşımızın ağabeyi vefat etmiştir. :(
Daha dün forumda sigara yüzünden kansere yakalandığını ve tedaviye cevap alamadıklarını yazmıştı.
Cenazesi yarın cuma namazını takiben Orhaneli ilçesi Topuk Köyü'nde defnedilecekmiş.
Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.

@sadi imren kardeşim,merhumun mekanı cennet olsun.Sevenlerine başsağlığı diliyorum...

Arkadaşlar Uludağ için salı yada Çarşamba bir planım var.hava durumunu yakındanda takıp ediyorum tipi firtına vb problem gözükmüyor, soğuk olduğu konusunda şüphemde yok(zirvede -2-4 civarı olacak tahmini) en azından tırmanışta üşütmez ve üzmez.yollar konusundada problem olmadığını teyit alırsam inşallah İstanbuldan Allah'ın izni ile geleceğim .. düzenli olarak çalışma yaptıklarını söyleseler de biraz daha tedbirli olmakta fayda var...

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@bilalfidanboy Kardeşim Uludağımızın yol yapım işleri bitti.Çarşamba günü için bende uygunum.Dilersen birlikte bir zirve turu yapabiliriz..

@cazci bir aksilik olmazsa inşallah,duruma göre ya Uludağ(Uludağ daha ağır basıyor) yada Trakya..kondisyon malum kış şartlarında düşük,zaten tur performans amaçlı degil,tamamen keyfe yönelik bir tur olacak.. dediğim gibi aksilik olmaz ise inşallah haberleşiriz.. Yenikapı/Mudanya feribot,gerisi zaten cekirgeye kadar 25 km gibi 1 saat gibi ceker...tahmini 11 /12 arasıda cekirgeden tırmanmaya başlamayı düşünüyorum..belki benim kondüsyon size karşı zayıf kalabilir, sonradan sizi bilmeden sıkmak istemem(menüsküs ve ön çapraz zedelenmesi çıktı bende o yüzden baya uzun süre ara verdim.ara ara antrenman ile açığı kapatmaya çalışsamda yinede hala eksik farkındayım).. biraz uzunca yazdım kusuruma bakmayın.saygılar

ULUDAĞ KIŞ ŞENLİĞİ 2. BİSİKLET YARIŞI

04 ŞUBAT 2018 PAZAR START: 11:00 (GENCLER VE AKABINDE BUYUKLER SIRASIYLA YARIŞACAKLARDIR

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@cazci abim kısmette varmış oldu,sayende kendimi bir kez daha test etmiş bulundum.tesekkurler her şey için...

@bilalfidanboy kardeşim ,forum üyelerine örnek olur umarım..Gerçek bisikletçi, önyargısız olup kendi limitlerini zorlayarak,kafadengi arkadaşlarla yeni heyecanlara açık olmalı.Yoksa "Gergedan" gibi tek başına,aynı rotalarda turlayıp durmak,kendini tekrar etmektir..
Iyi ki geldin,güzel bir tur oldu.Sağsalim de yuvana döndüysen bol köpüklü bir kahve ile keyfine bak:harika:...

Geri