Scudo Sports

Bursa

@Özcan. favorim sodalı olan bekliyoruz:harika:;) cumartesi gurubu diye adlandırmayalım genel olarak cumartesi pazar çalışmayanlar için cumartesi herkes işteyken tenhada sürmek güzel :) bu sayede pazar günü aile ile geçirmek bana daha mantıklı geliyor. Spor yüzünden boşanmayalım bari.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Özcan.
On numara gezmisiniz ozcan reis :)masallah

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Cumartesi sabahı erken saatlerde otobanın İnegöl-Yenişehir kavşağı çıkışında üç kişilik yol bisikletçisi grubundan bir kişiye emniyet şeridinde araba vurmuş.
Olay esnasında kuzenim oradan geçiyormuş. Hemen ambulans çağırılmış. Ambulans gelince de kuzenim ayrılmış.

Bu kazayı duyan bilen, kazazedenin durumundan haberdar olan var mı?

• Beğen
(link)

Bu arkadaş 20'si gibi Bursa'ya geliyormuş, uygun olan varsa ağırlamak için irtibata geçebilir. Ben şehirdışında olacağımdan yardımcı olamıyorum.

@Rip Siz işin kolayına kaçmışsınız üyesi olmadığımız bir site için iletişim maili atıyorsunuz şimdi vakti olan ağırlamak isteyen bu siteye üye mi olacak anlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: aalemdar
@sadi imrenSiteye biraz baktım. Üye olmak için doldurmak gerekli. Uğraşmadım.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
İyi günler herkese. Şu anda Konya' da yaşıyorum meslek yüksek okulu bitirdim ve DGS den tercih yapıp Uludağ Üniversitesi makine mühendsliğine gelmeyi düşünüyorum. Üniversitede bu bölümü okuyan bisikletçi arkadaş var mıdır forumda? Bursa sanayisindeki iş imkanları hakkında bilgi verebilir misiniz? Bisiklet için güzel bi şehre benziyor tercih sebeplerinden biri de bu ama asıl önemli olan şu anda teknik ressamım ve orada hem İ.Ö okuyup hem iş bulabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Bursa hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum.:)

Bugün Bursa aktiviteye doyacak 9. geleneksel Tophane'de Mudanya'ya bisiklet turu, Grand Fondo Marmara,
süslü Kadınlar Bisiklet Turu 50 şehirde eş zamanlı olarak yapılacak.

IMG_7159.JPG IMG_7161.JPG IMG_7164.JPG 20170924_090831.jpg 20170924_090842.jpg 20170924_091003.jpg

20170924_101557.jpg
20170924_101504.jpg 20170924_131916.jpg 20170924_143212.jpg
Gençlerle gurur duydum..700 civarında her türden bisiklet sevdalısı ile Mudanya ya geldik.
Çekilişle bisiklet ve kask kazananlar sevindirik oldu.Bu bizi kesmedi üstüne bir de Tirilye yapıp dönüşü eski tren yolundan yaptık.Sayaç 101 k.m. yazdı.
Tüm katılımcılara selam olsun...

@cazci

Neden Mudanya'da en mükemmel şeyler ben yokken oluyor?Kırılıyorum ama :D

Mudanya turundan sonra tam eve dönmek üzereyken abimin gazı ile engürücük e geçtim sonrada dürdaneyi tırmandım km tophaneden başladığı için 96 km yol yaptım ev ile tur başlangıç yeri 100 km yi geçtim. Dürdane 7 eğilme 4 km falan

Dosyalar

• 20170924_153830.jpg
    1,7 MB · Okunma: 10
Artık Bursa'dan 1 dostunuz daha var. Hepinize kucak dolusu selamlarımı iletiyorum. Şu anda hobi amaçlı bir yol bisikleti kullanmaktayım. Maddi durumumu düzelttiğim taktirde, aranıza güzel bir bisiklet ile katılmak için can atıyorum. Selam ve saygılarımla. :)

@YüzSürKoş
Peki bu kulüpler kaç kişiden oluşuyor 10-15 kişiden oluşan grup ya da klüp var mı acaba

Bursa'da şu anda kaç bisiklet kulübü var ve bu kulüplerde yaklaşık kaç kişi var yani kulüpler kaç kişiden oluşuyor bir de kulüp isimlerini verirmisiniz

Aldığım habere göre Gündoğdu Köyü yolu yapım çalışmaları tamamlanmış. En son çıktığımızda virajların genişlediğini ve en dik yerlerin biraz düzlendiğini farkettik. Kaymak asfaltta herkes kendi kişisel rekorunu kırmaya hazır olsun :)

@Özcan. Bu haftasonu açılışı yapamadık ama en kısa sürede oradayız:harika:

Yol yapılırken B.Belediyesine mail atmıştım,bisikletçiler için yolun her iki sağını düzenlemeleri yönünde.
Bakalım son hali nasıl?

Bu hafta izin aldım. Örneğin yarın denetime gidebiliriz uygun olanlarla :)

• Beğen
Geri