Arkadaşlar bu işlerde çok yeniyim ve carravo sportive 224 almayı düşünüyorum fakat tek düşüncem acaba yokuşlarda rahat çıkabilirmiyim? bu arada teleferikde oturuyorum bi uludağ yapabilirim oraya çıkartabilirmi beni? @Ceyhun Özkan@sadi imren
@kibir123 Hiç antrenmansız biraz zor, kendinize ilk hedef olarak daha kısa tırmanışlar seçmelisiniz.Ya da tıkandığınız yerde zorlamadan geri dönmeniz gerekir.Tabi ki bunları bisiklete yeni başladığınızı varsayarak söylüyorum.Yokuş antrenmanları zamanla oturan bir olay kas hafızalarının bile bu işe adapte olma süreci var diye düşünüyorum, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinler.Carraro seni üzmez benim makine bugün 10000'i devirdi (maşallah), seçmiş olduğun model de benim çok hoşuma giden ve çok seri bi bisiklet bence rampalarda kondisyon kazandıkça akıp gidersiniz bile
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim, doğru yoldasınız
@sadi imren Strava'da hiç kaydetmedim. Köy isimlerini söyleyeyim. Karacabey üzerinden Taşlık sonra Akçakoyun sonra da dağ yollarından Yarış köyüne çıkabilirsiniz. Yarış köyünden de sağlam bir inişle Boğaz köye varabilirsiniz.
@Ceyhun Özkan
temenniniz için çok teşekkürler, önceden bisiklet kullanıyordum fakat uzun zamandır kullanmadım çok heveslendim bu işe umarım işin sonunda üzülmem
@mfurkan bilgiler için teşekkürler. Rotayı dağ köylerinden olmak üzere yapacağım, tabi bu durumda sahil e ulaşamadan dönmek zorunda kalabilirim ama olsun. Risk almaktan daha iyidir.
Abim o iş halledildi. Ben hafta içi çalışıp işim dolayısı ile lisansı yeniletemedim. Aklımızın ucunda değil zirvesinde bu organizasyon. Bursa dışından bir çok arkadaşım katılıyorken ben eksik kalacak değilim.. Yarın görüşürüz zirvede
@uniteamsah maalesef o kadar kondüsyon biriktiremedim henüz. Biliyorsun hem bacak hem ayak bileğim kırılmıştı. Bisiklet sürmeye yeni başlayabildim. Sen katılıyor musun?
Hem keşiş rotasını hem diğerini bilahare süreceğim. Amaç kondüsyonu toparlayıp Marmara Fondo'ya kadar hazır olmak
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Cuma günü foruma kayıt oldum. Siyah Mosso ince tekerlek (bisiklet bilgim bu kadar) bisikletim var. Kendimi sizin aranızda görmek çok mutlu etti beni.
Dün itibari ile Uludağ Zirvesinden Bursa merkeze kadar bisiklet sürüşü yaptık cıkarken telefelige kadar bisiklet ile ordan teleferik aracılıgı ile zirveye cıktık bakacakta Bursa merkeze kadar sürüş yaptık demiyim fren sıktık demek daha mantıklı,
Gece hava karanlıktı biraz ürperticiydi ama sağ salim indik. İnerken Yoruldum Bunun cıkışını hiç kestiremiyorum çıkan arkadaşlara helal olsun demek düşer bana
Cumartesi günü fenaydı performans tımanışı. Önlerde çekişme varmış yarış havası varmış. Bizim arkalarda haberimiz yok, birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz. Hadi bitti, bitecek. Keşiş parkuru bile çok yordu kim bilir performans parkuru nasıldı
@Özcan. mesajını daha bugün görebildim. Kaçmazdı bu tırmanış
3,33 te bitirebildim. Bende de pek fazla tırmanış kondisyon yoktu da diyebilirim. 3 hafta önce Keles yaptım onun vermiş olduğu azimle tırmandım diyebilirim )
İnşaallah tez zamanda eski sağlığına ve kondisyonuna kavuşursun abi