Scudo Sports

Bursa

bende bir ara müsait saatler içinde denemek istiyorum bu nimetten yararlanmak lazım :) gökdereye kadar gidip oradan ver elini teleferik çık teleferikle zirveye kadar oradan aşağı iniş yap.. planım bu inşallah :)

Scudo
Ben iki kere bindim Bursaray'a ikisi de cumartesi günüydü 1 kere de Terminal'den 38 ile otobüse bindim bisikletle ilginç bir deneyimdi.

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
Bisiklet forum Bursa olarak bir etkinlik yapalım müsait olduğunuz bir zamanda havalar güzel ne dersiniz

@PeDaLLı-YoRuM

Vay güzel fikir hep bisiklet ile uludağa cikmak istedim ama yemedigi için hiç girişmedim fakat senin dedigin gibi olursa hep yukarda rahat rahat geçerim. sonra yokuş aşagi hop :)

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
Katlanır bisiklet kullanmıyor olsam ben de çıkmayı çok isterim ama 6 vitesli katlanır bisikletle imkansız herhalde.

Edit: Yanlış yere yazdım kusuruma bakmayın. Yazmışken silmek de istemedim bari editleyeyim. Uludağ'a çıkmaktan bahsediyordum.

Biz 2 arkadaş bisikletleri sırf bu yüzden aldık. Şuan iş yerine de bisikletle gidip geliyorum.
Araya ramazan girdiği için pek mümkün değil bu ay. Ama ramazandan sonra her pazar uludağ planımız var.

Edit: Daha önce gidenimiz var mı aramızda ? Patika rotayı bilen biri ?

Edit2 :

@Tuncer I. patika parkur müthiş hakikaten keşfetmek lazım ama bisikletimde yol lastiği var dişli lastiklerim yok o patika. eni şahsen zorlar :(

bisikleti aldık ekipmanları tamamlayamadık. gözlük lazım gözüme sinek kaçıp duruyor. decathlon açılınca giderim artık.

Ilk gün açılış saatinde hesaplı ürünler olabilir.Açılışa özel bazı segmentlerde uygun fiyatlar olacaktır.Bisiklet dışındaki spor malzemelerine de bakmak gerek.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Yarin Decathlon açılıyor. Açılışa özel uygun ürünler olabilir uğrayacağim bakalim.

Merhaba arkadaşlar daha önce bisiklet ile teleferigi kullanan var mi ? ekstra bisiklet için para ödüyor muyuz yogun olan saatler dışında , ve ben farklı bir giriş görmedim bisikleti normal girişten mi sokuyoruz ?

@Amor16 merhaba(link)bilgi bulabilirsin

BİSİKLET Tek Yön Yoğun saatler (12:00 – 17:00) 50 TL
Tek Yön Normal saatler 20 TL

HER GÜN (ÇALIŞMA SAATLERİ)TAM
TEK YÖN (1)30 TL
GİDİŞ-DÖNÜŞ38 TL

HER GÜN (ÇALIŞMA SAATLERİ) ÖĞRENCİ TEK YÖN (1) 20 TL
GİDİŞ-DÖNÜŞ 27 TL

Ramazandan sonra deneyeceğiz bakalım Uludağ, güzel olacağını düşünüyorum. Geçenlerde teleferik yokuşunu tırmanayım dedim nefes nefese kaldım yolun yarısını çıkamadan :D neyse orayı tabanvay çıkan birisini görürseniz o benim :D

Bende şöyle düşünüyorum teleferik ile çıkayım hem yorulmamiş olurum hem teleferige kadar bisikletle gidicem , yukarda gezerim rahat rahat yorulup yukarının tadını çikarmamak istemiyorum sonra aşagiya salana salana inerim varsa katılmak isteyen uygun bir tahrihte ayarlanabilir.

• Beğen
Tepkiler: burak_balta
@Amor16 biz onu yapıcaz zaten ramazan bitmesini bekliyorduk, 2 kişiyiz.
benim için sorun olan setbaşından teleferik istasyonuna olan yokuş oldu :D
bisikleti alalı 1 ay oldu kondisyonum yavaş yavaş oturuyor her gün 5 km yokuş olan toplamda 10 km yol yapıyorum işe gidip gelirken. ama daha yeterli olmadı teleferik istasyonuna çıkacak kadar. yolda bacaklarım titremeye başlayıp nefesim kesiliyor. :D
katılmak isterseniz ortak bir gün ayarlamaya çalışabiliriz.

edit:

Dün decathlona gittim, avmde ki tek dolu yer orasıydı zaten. Abartısız söylüyorum yağmalıyordu millet :D alacak aksesuar bulamadım, tertemiz bitirmişler her şeyi, internet sitesinden siparişi verin gelin burdan alın diye anons geçmeye başladılar artık.

Geri