Scudo Sports

Bursa

Selamlar, 21 Mart Pazar günü Korupark'tan hareketle çevre yolunu kullanarak İznik Askania'ya gidip dönme planım var. Saat 8:30-9 gibi yola çıkıp öğle yemeğini İznik Askania'da yemeği planlıyorum. Hazır izniğe gitmişken gölün çevresinde biraz gezinti düşünüyorum. Saat 4 gibide iznik'ten geri dönmeyi hedefliyorum. Gidiş ve dönüş yaklaşık 140 Km olacak..

Mesafe biraz uzun, dolayısıyla yol arkadaş(lar)ı arıyorum. Gezi planını gelecek olan kişilere göre tekrardan düzenleyebiliriz.

Scudo
@Hasan ÇINAR Turuna gelmek isterdim havanın güzel oluşu ile birlikte çok güzel bir tur olduğuna eminim. Turla ilgili resim kısa bir yazı bizimle paylaşırsan sevinirim.

Yıldırım yakınlarında bir bisikletçi arıyorum. Ama kredi kartımız yok senetle yapan bir yer biliyormusunuz?

Arkadaşlar merhaba. Bu ara tezle uğraştığım için iş güç yok, haftaiçi Nilüfer civarında hem sohbet muhabbet hem de turlamak isteyen olursa iletişime geçelim. Şehir/tur bisikleti kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Neredeyse senesi dolmak üzere olan bisikletim ile ilk kendimce uzun olan Güzelyalı - Trilye turumu tamamladım. Aslında sabah kalktığımda aklımda yoktu böyle bir şey. İzinliydim ve yatmayı planlıyordum ancak annem temizlik yapacağını söyleyince evden kaçtım ve atladım bisiklete :D Sonra havayı güzel görünce de kaptırdım yola kendimi ve toplamda 45 km yol yapıp 4 saatte turumu bitirdim.

Normalde sadece güzelyalı mudanya arasında gelip gidiyordum. Bu turu bitirince anlamsız bir mutluluk oluştu bende.. Keşke daha önce yapsaymışım dedim :) Bir kaç tane de resim atayım bari :)

Dosyalar

• IMAG1021.jpg
    IMAG1021.jpg
    58,2 KB · Okunma: 33
  • IMAG1019.jpg
    IMAG1019.jpg
    77,1 KB · Okunma: 32
  • IMAG1018.jpg
    IMAG1018.jpg
    79,5 KB · Okunma: 29
  • IMAG1017.jpg
    IMAG1017.jpg
    16,6 KB · Okunma: 30
  • IMAG1016.jpg
    IMAG1016.jpg
    63 KB · Okunma: 30
  • IMAG1014.jpg
    IMAG1014.jpg
    80,4 KB · Okunma: 30
  • IMAG1012.jpg
    IMAG1012.jpg
    81,1 KB · Okunma: 30
  • IMAG1010.jpg
    IMAG1010.jpg
    61,2 KB · Okunma: 30
  • IMAG1009.jpg
    IMAG1009.jpg
    78,4 KB · Okunma: 30
  • IMAG1008.jpg
    IMAG1008.jpg
    91,4 KB · Okunma: 31
  • IMAG1006.jpg
    IMAG1006.jpg
    124,9 KB · Okunma: 31
@BagginsV eyvallah denizi özlediğimi anladım resimlerden, bazen tek başına kafa dinlemek ister insan :)

• Beğen
Tepkiler: BagginsV
@sadi imren Valla koca güzelyalı da 10 aydır kimseyi görmedim sahilde benden başka. Arada bursa taraflarından geliyorlar az sohbet muhabbet o kadar :) tek pedallamaktan sıkıldım :D

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@BagginsV Hocam o yol bağımlılık yapar söyleyeyim şimdiden ;) Yol hafif titreşimli de olsa ben o rotayı hemen her gün yapmaya çalışıyorum, yeri geliyor 2 günde 1.İnanır mısınız ben de tek başıma pedallamaktan bazen sıkılıyorum, insan laflayacak birisini arıyor :D Bir gün buradan haberleşip bütün Mudanyalılar güzel bir tur yapabiliriz.

Merhabalar bursada en sağlam 2 bayi vardır güven bisiklet ve aydın bisiklet

Merhabalar bursada en sağlam 2 bayi vardır güven bisiklet ve aydın bisiklet

Arkadaşlar Aman dikkat bu ay içinde Bursa şehrini saran bir bisiklet hırsızları var mümkün oldukca metro duraklarına ve bunun gibi yerlere bisikletleriniz kitlemeyiniz. Uludağ Uni ordan başliyorlar carrefoursa avm ordan bir çok yerde çalinma olayları başladı. Yapanlarda küçük çocuklar haberiniz olsun.

Bursaray sabah ve akşam üstü yoğun saatler dışında bisikleti yanınıza almanıza izin veriyor.Hırsızlara davetiye çıkarmayalım...

Dükkanın önüne kilitliyorum. Arkadaşlarda göz kulak oluryorlar sağolsunlar.

@Ceyhun Özkan olabilir bizim mağazanin güvenlik görevlisin bisikletini çaldılar herkesin içinde bi yakalasa varya... :)

@Amor16

geçen 10 gün içinde özlücede oturan güvenlikli sitede arkadaşımın bisikletini çaldılar hemde 2.kez daha da almaz sanırım bisiklet aman dikkat

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
  1. Bisikletli yolcuların, BURULAŞ ’ın belirlediği zaman aralıklarında trenlerde yolculuk yapabilirler.
  • Hafta içi 06:30 – 10:00 saatleri arası ve 16:00 – 19:30 saatleri arası hariç, diğer saatlerde BİSİKLETLE sisteme giriş yapabilir.
  • Cumartesi - Pazar günleri, okulların kapalı olduğu sömestr tatilinde ve yaz aylarında hafta içi de dahil olmak üzere saat sınırlaması olmadan BİSİKLETLE giriş yapılabilir.
  • Katlanabilir bisikletler, katlandıktan sonra, saat sınırlaması olmadan giriş yapabilir.
  • Bir araçta sadece bir bisikletin olmasına izin verilir.
Bunu da bilgi olarak paylaşalım.

Ben kendim bindim , boştu öyle rahat rahat bindim fakat dolu olduğunda pek sanmıyorum :D sıkıntılı bir süreç olacaktır fakat bisikletin çalınmasından iyidir.

Geri