Scudo Sports

Bursa

Scudo
@ahmet centeli

Tabii olur Ahmet her zaman.

@Rıza Uğuroğlu

7-8 ağustosta uludağdayız başlığı altında resimlervar bakabilirsin.

slm arkadaslar acemlerde bulunan gurubun kurususuyum arkadaslar sızlerle tanısmak ısterım benım surek oldugum iş yerım nılufer vadısı yenı acılmıs olan buskının ordakı park orada guvenlık olarak calısıyorum tskler

• Beğen
Tepkiler: ömürcan güler
@adem DAGDELEN

Ben de 17 yaşındayım grubunuza katılmayı çok isterim okulum da Acemler'de. Özelden irtibata geçebiliriz. Şimdiden teşekkürler!..

@mustafa kemal güler

selamlar Geçen yaz bisikletimle geldim bandırma ya Yine gelirim görüşmek üzere hoşçakalın.

@Deniz Çalışkan
Tabii geliriz pedallarız.Sizde gelin Karacabey e.Hoşçakalın

@arda altın

Selamlar.Her zaman katılabilirsiniz.nasıl tanışalım?Görüşmek üzere.

Bu sabah erken saatlerde 3 arkadaş bisikletlerimizle çıktığımızda, tur boyunca neredeyse 6-7 bisiklet grubu gördük. Bu grupların bazıları kalabalık, bazıları ise 2 kişiydi. Açıkçası, bursada bu kadar bisiklet grubu olduğunu bilmiyordum. Mutlaka her grup, bir arkadaş grubundan oluşuyor olabilir ancak en azından ayda bir geniş katılımlı etkinlikler yapılabilir gibi geliyor.

Buradaki tecrübeli ve bu konuya ilgi gösterebilecek arkadaşların bu konuda katkıları olabileceğine inanıyorum.

esat ustayı bulamdıysan bı ara okul cıkısı nılüfer vadısıne gel bana ozelden mesaj at gotureyım

@sezer_koz

orada sandıgın gıbı pek etkınlık olmuyor ben öğrencısıyım ve gruptayım sen merkezde grup bul kendıne bızım grupda labılır tabıkı

@Nail Bozkurt

bursa gezı konusunda aktıf ama dagınık bısıklet severler genelde pazar gunları bos oluyorlar ondan denk getırebılırsenız guzel olur

o arkadası boyle bulman gercekten zor ama bı dene ıstersen bıde daha detaylı bırseyler yaz eger senın ıcın onu bulmak coook onemlı ıse

Geri