Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım adım ERSOY 38 yaşındayım NİLÜFER/BURSA da ikamet ediyorum yaklaşık 7-8 yıldır bisikletsizdim artık alma vaktinin geldiğine inanmaktayım oyüzden bir kaç gündür araştırıyorum internet te BİANCHİ nin ELİTE ile TROY modelleri arasında kaldım ikisi arasında hangisini tercih etmemi önerirsiniz .Cevaplarınızı bekliyorum sağlıcakla kalın .sevgi ve saygılarımla
NOT:Bisikletleri sıfır olarak alacağım, ikisinide aynı fiyata alabilceğim geçen yıl ELİTE daha pahalıymış fakat Bayii arkadaşım istersem ELİTE i de TROY fiyatına verebileceğini söyledi
Merhaba Engin Tetik kardeşim.
Yeni görevin hem senin, hem de Bisikletforum için hayırlı olsun. Bursalı bisikletseverlere yeni ufuklar açacak çalışmalarını ve paylaşımlarını bekliyoruz. İl temsilciliği görevinde başarılar dilerim..
dostum, şen bisiklet var gazcılarda. gazcılar caddesinde sol tarafta bir avea bayisi var, onun yanındaki sokakta kalıyor. yani gazcılar caddesinden 200 metre kadar içeride.
not: bu arada bursa'ya sevgilerle...ankara'dan gelebilirsem beraber pedallamak kısmet olsun
Slm arkadaslar.18 yıl inegölde yaşadım 10 yıl kadar bisiklet kullandım zaten inegöl bisiklet cenneti orada bisikletle cok dağ bayır tırmandık inegölün yaklaşık 25-30km üzerinde boğazova yaylası vardır uludağın eteklerinde kalıo oraları çok alt üst ettim 3 yıldırda bursadayım şimdi yeni bir bisiklet alıcam Bianchi Speed modeli düşünüyorum. Bursa da Kapsamlı Bianchi bayileri nerede var yardımcı olursanız sevinirim...
Selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza alırsanız Bursalıyım yalnız benim bisikletin markası yok marka seçerken Kenhill kullanıyorum .) Her sabah Botanik parka gitmeden bir bisiklet yolu var orda turluyorum