ARKADAŞLAR MERHABA. BEN MUDANYADA OTURUYORUM. TEMMUZ AĞUSTOS AYLARINDA LİKYA YOLU GEZİSİ YAPMAK İSTİYORUM. TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUM. İLGİLENEN VARMI? DAHA ÖNCE GİTMİ OLANLAR VARSA BİLGİLENDİREBİLİRMİ? SELAMLAR
Merhabalar arkadaşlar
Bende Bursa-Gemlik'te ikamet etmekteyim 3. kişilik bir bisiklet grubumuz var.
Bahar ve yaz aylarında Sudüşen şelalesi veya Delmece yaylası,Armutlu gibi rotalar belirleyen olursa hem rehberlik edip hem de katılabilirim.
Arkadaşıma hak verdim ne kadar da etik olmasa da böyle saça böyle tarak diye bir atasözü vardır.Ben de hızlanıp çarpacak gibi yapıyor veya deliligim tutarsa arkalarından giderken öne yüklenip arka frene abanıyorum.bazı teyzelerimiz ay burası bisiklet yolu gel kız deseler de bazıları hiç aldırış etmiyorlar..
Kimse üstüne alınmasın ama bizim halkımız biraz çok bilmiş bu yüzden onları bu konuda bilgilendirmek çok güç "burası bisiklet yolu beyefendi.."cevap "sen kim oluyon da bana yol ögretiyon?"
daha önceden dedigim gibi en iyi çözüm bisiklet yollarında hızlı gidip onları o yolların tehlikeli olduğunun farkına vardırmak bence...
Herkese selam şu an bisikletim yok ama yakın zamanda alacağım bişeyler paramızın yettiği kadar gönül isterki westlie 1052v olsunda onada para yok şu an 300 lirayı geçmeyen çelik kadrolu ileride 48cc lik motor takıp gezebileceğim bişeyler alırım inşallah :in:
benimde başımdan ilginc bir olay gecti akşam üstüydü ihsaniyde oturuyorum tam cıktım farımı yaktım arka cakarımı calıştırdım bismillah dedim yola cıktım 300 mt gittim kaldırımdan kaldırım gidiyorum ısınma turu atıyorum uzaktan bir araba arka parkalırı yanıyordu dedim heralde okadar olmaz kaldırama cıkmaz heralde dedim tam yaklaştım birden arabayı kaldırıma cıkardı ama arabanın altı felan sürttü okadar hızlı bir manevra yaptıki aramızdaki mesafe 1 metre idi arkamda bir bayan cocuk arabasıla bekliyordu bir iki tanede cocuk vardı tam o sırada ani bir manevrayla birden üstümüze gelmeye başladı arabanın canıma vurmama ragren ve bana carpmasına ragrem bayan hiç bişey olmamış gibi suratıma baktı ve dedigi su görmüyormusun heralde araba parkediyoruz cevabını aldım dedim kaldırıma araba park edilirmi ne sorum suz insansınız görmüyormusunuz insanlar var orda biraz daha hizlı girse beni ve arkamdaki cocuk arabalı bayan o gerizekalı bayanın altında kalıyorduk bide hiç biyey olmamış gibi davranması uyuz etti görende onu bilgili okumuş kültürlü biri sanır ama malesef olmayınca olmuyor böyle insanlar oldukca işimiz zor ama bundan sonra kaldırıma araba parketmez cünkü son gördügümde arabasını cekici alıp götürüyordu
akşamları pendikten bostancıya gidiyoruz pendikten bostancıya kadar kaç kişi önümüze atlıyor ve o yolda bi dünya bisiklet kullananlar var kimsenin kırmızı yol umrunda değil ama caddebostana gidiyorum kırmızı yolu bisikletlilerden başka kimse kullanmıyor herkez yaya yolundan gidiyor. işe giderken sabahları kaldırımdan bisiklet yolundan değilde araç yolundan gidiyorum pendik kartal arasını çok dikkatli söförlerde var çok dikkatsizde var arkamda bekleyen yandan araba geçtiği için bekleyip çekilebildiği kadar sola çekilen araçlar var bunların yanında dibimden geçerek bide korna çalan tiplerde var. (kaldırımdan veya bisiklet yolundan gitmeme sebebim kırılmış bira sişelerinin ve 1 parmak tozun içinden gitmek istemeyişimdir.