Scudo Sports

Bursa

arkadaşlar bursada yaklaşık 5 adet bizim bildiğimiz grup var.ayrıyetten uludağ üniversitesi bisiklet grubu bulunmakta.Detaylı bilgi için mesajlarınızı ve sorularınızı beklerim.. Görüşmek üzere..:Skull-175

Scudo
dostum ben geldim gezdim oralarda fakat çok rüzgar vardı die hiç çıkmadım otarafa.ama ben sürekli geliyorım haberleşelim 05366073745 facedende seyredebilirsin bizim inişleri görüşürüz...

bn de bursadan ım bmx e başlamak istiyorum konu kilitlimi ? tanışalım . bursada nerden aldınız çok merak ettim ?

bnde bursadan bmx bisiklet almak istiyorum fakat alıcak yer bulamadım magaza hiç yok :S neredn aldıgınız konusunda bilgi paylaşırmısnız ? modeli ve fiyatını da lütfen

Güzel bir site bulduğuma eminim. Her konuda bilgi sahibi olabilir insan. Yapımcılarına teşekkür ederim.
Buraya nasıl geldim? Kendime bir bisiklet almaya karar verdim. Acaba kimler hangi marka ve modelleri kullanıyorlar?. Memnuniyetleri nasıl? Aramalarım sonucunda burayı buldum.
Bir konuda yeni iseniz öğreneceğiniz çok şey vardır demektir. Konuları hızla okumaya çalışyorum. Bilgilerimi artırmaya ve alacağım bisikletin ne olacağına kara vermek istiyorum.
Sağlıklı günler.

(CORRATEC 2009 X VERT HALCON DAĞ BİSİKLETİ almayı düşünüyorum. Kullanılan ekipmanlar başlangıç için yeterli sanırım.)

Tüm Bursa'lı arkadaşlar selamlar.
Bundan sonra ben de Bursa'dayım.
Bursa SGK'da memur olarak işe başlayacağım.
1-2 güne kiralık bir ev tutuyorum.
En kısa zamanda tanışmak üzere.

@madaxe

Hoşbulduk. Ben de, Bursalı bisikletçilerle en kısa zamanda tanışırım diye umut ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: onur katrağ
@Ediz Tevfik Özgan

Merhaba Ediz Hocam. Yarın netleştireceğim neresi olacağını; ama ya merkez, ya Ataevler, ya da Yiğitler civarı olacak.

Beşevler bisiklet için idealse oralarda da ev bakabilirim.:)

Biraz nezih bir yer olsun istiyorum. Malum it kopuk bisikletli görünce havlıyor. Ben de it kopuğa bulaşmak istemiyorum.

Bursa'yı hiç bilmiyorum, (Sadece son 10 gündür internetten araştırıyorum.)
Kiralar ne durumda ki oralarda?

• Beğen
Tepkiler: onur katrağ
merhaba arkadaşlar bende eski bisikletçilerdenim :) bursada hikamet ediyorum heykelde oturuyorum..
şen'in şen olduğu zamanlarda şende gır gır şamata yapanlar sanırım tanır :)
bol bol parça satardım halada satıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
Ev konusunda bişey diyemem ama diğer konularda yardım edebilirim...

05325207508 Kemal EVİRGEN
Herhangi bir yardımımız dokunursa ne güzel...

• Beğen
Arkadaslar Gt lazım 500-600 lira werecem Bursadanım Başaranlı Kardeş bende gülbahçedenimmmmm

@madaxe

Teşekkürler, Yıldırım Belediyesinin yanından bir ev tuttum. Haftasonları çevreyi tanıma turları yapmak istiyorum.:)
Görüşmek ve tanışmak üzere.

merabalar bende 1 senedır unıversıte dolayısı ıle bursadayım daha 3-4 senede gıtmeyı dusunmuyorum.
bursada bırcok farklı grup ve bırcok bisikletçi var.(ve bende bunlardan birindeyim)
forumdan da bursalı bisikletçilerle tanışıp ortak bişiler yapmak isterim...
teşekkürler...
(forumda üniversiteden de bi kaç kişi gördüğüme sevindim bu arada)

• Beğen
Unıversıtedeki toplulukta birkaç bayan bisikletçi var.onları sizden haberdar etmeye çalışırım.(grubunuz daha tam olusmadan bayaa ses getirdi heralde(olumlu veya olumsuz).)
hayırlı olsun tesekkürler..

ayça merhaba

grup olarak gezmek konusunda yardımcı olabilrim daha öncde diğer sitelerde bu şekilde gruplar kurup bursada bi kaç tura çıkmıştık..
hatta kız arkadaşımda bisikletçiydi birlikte organize ederdik
eğer isterseniz tekrar böyle bi organize yapabiliriz..

selamlar..

merhaba

tavsiyem sabrlı olmayı becerebliyorsan bisikletini topla zevkine kullanacağın yere ve şartlara göre :)

bencede toplama bisikleti toplamak da çok keyifli olur fakat daha yeni başladığını söylemişsin o zaman toplama işini tecrübe kazandıktan sonra yapmalısın tavsiyem hazır bisiklet almandır.

Geri