Scudo Sports

Bursa

hocam gazcılara girişte sağ aralıkta buldum aldım ordan ama nsl takacam bilmiom toptancıymıs aldıgım yer yardımın için tesekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: I3ST
Scudo
bulabilirsin ;) dediğim gibi gazcılarda Özel bisiklet var orada da hussar ve scud kadro setleri bulunuyor...

• Beğen
Tepkiler: I3ST
Merhaba ,
Ben foruma yeni üyeyim bu konuyu açtığınız için çok mutluyum.Yaşım çok küçük ama herşeyin farkındayım.Arabalar yerine bisikletler kullanalım.

Yalovadayım Maçlara Bursaya geliorum bisiklet sürmek için süper ideal biyer bence

ARKADAŞLAR BEN BURSANIN M.K.PAŞA İLÇESİNDE OTURUYORUM
ORDA OLAN ARKADAŞLARA HABER GELİN GEZİLERİMİZ BAŞLIYOR

1.YER:SINAV KOLEJİ-ÖZKOCAMAN SPOR TESİSİSİ
2.YER:YALINTAŞ-MİNEVİZ
3:YER.KÖYLER:KOSOVA VB.
4:YER:5 GÜN BOYUNCA M.K.PAŞA GEZİSİ

1:GEZİ TARİHİ:1 TEMMUZ İLE 5 TEMMUZ ARASI YADA HAZİRANIN SONLARI SİZE BİLDİRECEĞİM TARİHİ
2:GEZİ TARİHİ:15 TEMMUZ VE 16 TEMMUZ SAAT 13.35 YER:BELEDİYE SİNEMASININ ÖNÜNDE
3:YER:22 TEMMUZ VE 23-24 TEMMUZ YERLER VE SAATLER BELİTCEM
4:YER 15 AGUSTOS-16 AGUSTOS-17 AGUSTOS YERLER VE SATTLERİ BELİRTCEM

Merhaba arkadaşlar, ben Emre. 24 yaşındayım. İstanbul'dan üniversite sebebiyle geldim, 4 yıldır Görükle'de kalıyorum. Orada bisikletim vardı. Uzun zamandır da getirtmeye çalışıyordum. Sonunda başardım. Pazar günü abim Yenikapı'dan gönderecek. Güzelyalı'dan Görükle'ye köy yollarından gelmeyi düşünüyorum. Forumda biraz dolandım. Malum yol uzun, neler gerekir diye araştırdım biraz. Kask,eldiven,gözlük,şort, bir de enerji içeceği yeterli olacak heralde :D Yalnız tek korkum köpekler :D. O yollarda var mı yok mu bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim. Çok oldu binmeyeli. Bakalım yolculuk nasıl geçecek. Bu hafta içi de söylediğiniz bisikletçilerden bazılarına uğrarım heralde. Karşılaşırsak bir çay içeriz :D

Arkadaslar yazın bullusup bisiklet turları düzenleyelim....... Birileri bu işle ugrasırsa sewvinirim ..... ;Bizde üzerimize düşen neyse yaparız.....

• Beğen
Tepkiler: arif sarı
beyler forumda uzun süredir buluşulup birseyler yapılacak diye yazılıyor ama henüz ciddi anlamda birseyler yapabilmiş değiliz ciddi olarak gelmeyi düşünen kişiler yazsında kararlaştıralım çıkıp güzel birseyler yapalım sürekli tek başına keyfi çıkmıyor :D

YENİ GRUP KURAYIM DEDİM BAYAN ÇOĞUNLUKLU OLSUN BAKALIM KAÇ KİŞİ TOPLANACAĞIZ...TURLARA ÇIKACAĞIZ GEZİP EĞLENECEĞİZ YALNIZ 20 YAŞ ALTI ERKEKLERİ ALMIYORUM GRUBA KENDİNİ BİLEN TERBİYELİ AHLAKLI EĞİTİMLİ BİR GRUP OLUR İNŞALLAH...

Yok Öyle Demek İstemedİm De Şİmdİ Hiz Siniri GeÇİlİyor DÜzensİz Hareketler Yapiliyor Vs Vs..oyÜzden HoŞ Olmuyor -18 Gruplar Var İstersen Katilabİlİrsİn :)

Geri