Scudo Sports

Bursa

@madaxe

Slm abi ben seni ekledim, esat ustanın adresini tam olarak alabilirsem sevineceğim...

• Beğen
Tepkiler: Akif Y.
Scudo
ben bursadayım.dün bmx aldım ama daha hareket yapamıyorum hafta sonları gelebilirim

hareket önemli değil yha bende bilmiom arka kaldırıom tek teker üzerine felan cıkıom daha hareketlerin adını bile bilmiom gel calısalım msnmi ekle

punkermanmania@hotmail.com

gerci 15 gune antalyaya tasınıcam ama olsun yınede tanısım beraber bınmek ısterım .
elımden geldıgınce bırseyler gosterebılırım , benımde super bılgım yok ama ,olsun ben ıhtıyar kalırım sıze gore 27 yas :D

arkadaslar benim nezaman türkiyeye gelcem beli oldu insallah :D 19.06.2009 tarihinde uca bincem yani cuma günü yanilmiyorsam engec pazartesi günü (22.06.2009) de ilk sefer bulusuruz ben cünkü ozaman ancak iice dinenmis olurum ozamana dag zaman var tarih yaklastinda gerisi görüsülür :cool:

ben yerel seçimlerden önce Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne skatepark yapılmasıyla ilgili dilekçe yazacağım.ama topluca dilekçe yazalım ki dilekçemiz dikkate alınsın.bu yüzden Bursa'da oturan bmxci arkadaşlardan yardım istiyorum

bana hayla eklendiniz mesajı gelmedi en iisi sen msnini ver bide ben ekliim :D

Biz yıldırımın teferrüç mahallesinde 4 kişilik küçük bi grubuz grubumuzun atı MT.X yani mountain thunders bursadaki bütün abilerimizi kardeşlerimizi hatta herkesi bekleriz ama biz baya bi amatörüz bize cesaret verebilecek arkadaşları beklioruz :D

atı yazmışım çok pardon '' adı '' olcaktı :D

msn yazmayı unuttum bu akşam bi gariplik var bende :D msn : thunder.moon@windowslive.com beni eklerseniz konuşur buluşur güsel geziler yaparız :)

• Beğen
Tepkiler: Tugkan emir
arkadaslar konusulcak konu bulamayionuz mu
bu mesagin maksati liste de önde dursun
hep fatih ve ben mi birseyler yazmamiz lazim
sizlerde yazin neapionuz nasil antraman yapiyorsunuz suaralar

mudanyadan selamlar arkadan geliyorum ara ara görüşmek diliğiyle herkeze selam

Bursa da pedal çeviren emniyetçilerle tanışalım.Birlikte turlar düzenleyelim. Yeterli çoğunluk sağlayabilirsek Emniyet adına turlar düzenleriz.Vatandaşlarla bağlarımızı güçlendiririz. Ayrıca teşkilat içerisinde bu tür aktivite yapanları desteklemek isterim. Hoşçakalın.....

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
Geri