Scudo Sports

Bursa

Eğer olurda dusuncenizi değiştirirseniz 800 liraya sayacağım yanında suluk pompa schwalbe maraton lastik içinde zefalin patlak koruyucu şeridi var orijinal pedalini kullanmadım üstünde tek taraflı spd var onuda veririm kadro üstü çantasına var bisikleti 6 ay önce aldım özel sektörde çalıştığım için pek kullanamadım

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Güven bisiklet ve canda oyuncak

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ozguratalay
@Amor16

Nilüfer fsm nin devamı tuna cd sinde delta bisiklet var.
Google map te olması lazım.

@redcountry
Canda oyuncak orhaneli yolundada var.
Orada çok çeşit var diye biliyorum

Cumartesi günleri 40-50 km kısa tur atıyoruz rotayı o hafta kafamıza göre belirliyoruz 2 veya 3 kişi oluyoruz

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Merhaba abilerim kardeşim..

Benim yaşım 16 ve Bursa'da oturuyorum ve yol bisikleti kullanıyorum. Bursa'da yarışlara katılabilceğim bir kulup varmı biliyormusunuz hedefim yarışlara katılma ve bunu bireysel yapmak istemiyorum..

Şimdiden teşekkürler..

Decathlon için iş ilanı gördüm iki gün önce, "mayıs ayında açılacak Bursa mağazamız için" diyordu. AVM hazır değil ve komple açılış birkaç hafta ertelenecek gibi göründü bana.

@kpln16 Bursa da Büyükşehir Belediyesinin Bisiklet şubesi var.Yetkililerle görüşüp bilgi alabilirsin.

@Özcan.
Nerede o avm

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@cazci

Bu bisiklet şubesi nerede olduğunu biliyormusunuz?

(link)
Bazen antreman yaparlarken -özellikle Mudanya yolunda-genç bisikletçilere denk geliyorum.
Takım formalarından olsa gerek şimdiden havaya girmişler.Umarım hevesleri kırılıp bu zor süreçten vazgeçmezler..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@cazci

Burda en son 2012 de yani 5 yıl önceki faaliyetten bahsediyor.
Ben sitede güncel faaliyet aradım ulaşamadım.
Gönül ister ki Bursa Büyük Şehir bu konuda aktif, öncü ve örnek olsun. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhabalar, bu sene 3. Düzenlenecek olan burhaniye bisiklet festivaline kimler katılacak acaba ?

Geri