Scudo Sports

Bursa

@ytse_jam

kesinlikle nereye gideceğimizi belirlersek daha iyi olur , önerisi olanlar????

Scudo
Arkadaşlar bencede çok güzel bişey olabilir.Ama cumartesi olursa benim için daha iyi olur.Çünkü pazar gnü okula hazırlanmam lazım.

@ytse_jam

Belki de hâlâ dağdayımdır. :)
Biraz sonra konu açıp nasıl gezdiğimi anlatacağım. Aslında benim eşimin bisikleti evdeydi benimde sonradan aklıma geldi. Keşke önce düşünseydim.

Soğuk , kar vs. önemli değil ama güneş gidince çoooooook soğuk oluyor. Aslında aldığınız tedbire bağlı ancak açacağım konuda anlatacağım gibi , güneş gidince her şey değişiyor.

Bu hafta sonu "İzmir zirve" dağcılıktan gelen konuklarımız ile dağda kampımız var.
Ev sahipleri olarak katılmamız gerekli. Bir başlayalım gezmeye , zaten klasikleşecektir sanıyorum.

arkadaşlar c.tesi olursa herkes gelebilecek mi şimdi? doğancı barajı tarafına doğru gidebiliriz ediz'in dediği gibi ama oralara pek hakim değilimdir söyliyim :) ediz bey az bir eğim olabilir :D

@ataruh

bir bisiklet bir dağ hiç sektirmeden gidiyorsun, gerçi bu sefer hem dağ hem bisiklet bir arada olmuş, yani tam "dağ bisikleti" :)

@ytse_jam

Çok güldüm yahu.
"Az eğim " vardı Uludağ yolunda da zaten. Evet hem dağ hem bisiklet oldu bu sefer. Bu hafta sonu tüm kamp malzemeleri ile çıkayım diyorum yukarıya. Sonra bisikleti bırakırım. Zirve yaparım böylelikle Erden Eruç un kıtalar arası yaptığı şeyi nacizane Bursa da yapmış olurum. :)
Aklıma düştü bakalım !

arkadaşlar ben bugün gölbaşı turu yaptım bence güzel bir gezi oldu çok aksiyon dolu bir antrenman olmasada(yoldaki köpekleri saymassaktabi :D:D) güzelditopluca gidilebilicek güzel bi yer göl kıyısı temiz hava merkeze 20-25 km isterseniz orayıda düşünebiliriz.

bana her yer uyar arkadaşlar, gölbaşı,gölyazı farketmez. bu arada gölbaşı dediğin yer ulubatın ora mı?

gölbaşı'na ankara yolu üzerinden gidiliyor yenişehir inegöl kavşağına varmadan sol tarafta kalıyor.

tabii ya ,o halde gölbaşı na gidiyoruz arkadaşlar (ben gölyazıyla karıştırdım galiba :) ) sanırım uygundur herkes için...

tamam ozman ilk gezi rotamız gölbaşı olsun:D
ama öncelikle şu bisikleti toplamam gerek:boese157:

yeşil bisikletten parça alacağım ama kredi kartım yok babam da bisiklete binmemi istemiyor o da almaz:D bursada adam gibi aynakol bulabileceğim yer var mı? yada yeşil bisiklet kapıda nakit ödeme sağlıyor mu??

Ahmet bende yarışlara katılmak istiyorum.Benimde parçalar eksik ya yeni bisiklet toplıycam ya yenisini alcam.Hallolsun şu bisikletler beraber çok dolaşcaz.Zati evler yakın...Bisiklet toplıycağımıza yeni bir bisiklet alsak fena olmaz mı?Ben başlangıç için sedona vitra(260$)ve ya kron xc500(220$)düşünüyom...

Bu arada istediğin aynakolu şen bisiklette bulabilirsin.Haşim işcan caddesinde bu yer.İstersen beraber gider inceleriz oradaki parçaları belki kafamıza göre bişiler ayarlarız.Bana alpertem@hotmail.com adresi üzerinden ulaşabilirsin...

arkadaşlar bu sıra şen bisiklette pek parça yok ama yakın zamanda geleceğini biliyorum daha sonra uğrarsanız daha iii olur:)

@alphathief

şen bisiklette adam gibi parça kalmadı varsa da extra fahiş fiyatlar üzerinden alırsın:D ben yerimi buldum ya fatih sağolsun gördü işimizi:cool:

slm millet ben daha yeniyim forumda.bende yıldırımda yunus emre mah.de oturuyorum.bende sedona sd 771 siyah kadro var.kendim topladım:) arkadaşlar umarım bi hafta sonu takılırız bursadaki benim gibi bisiklet manyaklarıyla tanışıp onlarla gezmeyi çok isterim.saygılar hepinize

değerli dostlarım.
çok merak ettiğim bişi var.sizlerin tur (uzun yol) olarak hayalleriniz neler.nerden nereye pedal çevirmek istersiniz bunu çok merak ediyorum.belki içimizden birimizin hayalini birlik olup gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum.hepinize saygılar:60:

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
vallahi uzun yoldan tam olarak ne kadar mesafe kastettiğini tam anlayamasam da :)
yakın zamanda tek günlük bursa-gemlik-mudanya-eşkel-gölyazı-bursa turu var kafamda.
yaza doğru fırsatım olursa ayvalık.
hayalimde likya yolunu bisikletle katetmek var. (tabi rotada değişiklikler yapmak koşuluyla)
daha büyük hayalim ise herkes doğuya gidiyorken,iskandinav ülkelerine gitmek...
böyle işte :D

ya Serkan Taşdelen arkadaşımız gibi Türkiye'yi turlamak isterdim.bu hayalimin gerçekleşmesi çok zor olsada Allah'tan benim gibi düşünen bi insan varmış diyorum.inşallah serkan başarır.herkesinde hayali gerçek olur.güzel konu.teşekkürler...

Geri