Scudo Sports

Bursa

Hocam çok güzel bir paylaşım olmuş. Bunu hatırlatan ellere sağlık. Kaç yıl burada oturduk hiç haberimiz olmadı.
Yollar cyclocross veya tur/şehir bisikletleri için de uygun mu?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Dağ ve cyclocross için daha uygun olacaktır. Ancak şehirden biraz uzaklaşırım, kamp falan atarım diyenler olursa Keles tarafını tavsiye edebilirim. Aslında Misi'den Harmancık'a kadar bu tür aktiviteler(bisiklet, trekking, kamp, balıkçılık) için fazlaca yer mevcut. Sanırım yolları uzatmaktan kasıtları bu olacak.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Görükle'den Selamlar. Mart'ın ortalarına doğru pedallamayı düşünen var mı? Veya burada bisiklet topluluğu var mı?

@Yusuf ER selamlar kardeşim uludağ üniversitesinin ulubis diye bisiklet topluluğu var ama turlara katılman için kayıt olman ve eğitime katılman gerekiyor ben daha katılmadım üçevler mahallesinde tek başıma nilüfer turu yapıyorum genel olarak ama acemi bir şekilde kaskım yok bisikletimde çok iyi sayılmaz ben sana ayak uyduramam büyük ihtimal ama dediğim gruba katılabilirsin haftalık turlar düzenliyorlar

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ER
Merhaba bisiklet dostları.
Bursa da yeni bir bisikletçi daha açıldı.
Mudanya dan bildiğimiz "Güven Bisiklet" Nilüfer-Özlüce de şube açtı.
Henüz levhası takılmamıştı ama tesadüfen gördüm ve hayırlı olsun dedim.
2017 model bolca ürün vardı.
Markalar: Ghost, Whistle, Carraro, Carraro nun birkaç katlanırı da vardı.
Ve aksesuarlar tabii.

Yer olarak ahmet taner kışlalı bulvarından fotoğraftaki kavşaktan Çiçek cd ne dönünce 100 m sonra solda kalıyor.

(link)

Aynen Mudanya'dan musterisiyim geçen yaz ondan almıştım bisikletimi kesinlikle tavsiye edilir bisikletin bütün aksamlarını onarabileteceğiniz guvenilir bir usta ayrıca Mudanya'da benim çocukluğumdan beri bisiklet ustalığı yapmaktadır

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar bende yeni bir bisiklet almayı planlıyorumda Bursa'dan Aydin bisiklete baktım bursa bisiklet centere baktım şimdid sizden güven bisikletide öğrendim onada bakacagim varmi başka bakabilecegim yerler , fiyatlar çok yüksek çünkü bu bisiklet mağazalarında.

ve son olarak Carraro sportive 225 h 24v mi almalıyım yoksa Mosso 1727 msm h mi alsam.

Delta bisiklet var niluferde bide Mudanya yolundaki camda oyuncağa bakın orada çeşit cok

@redcountry Merhaba arkadaşlar bende yeni bir bisiklet almayı planlıyorumda Bursa'dan Aydin bisiklete baktım bursa bisiklet centere baktım şimdid sizden güven bisikletide öğrendim onada bakacagim varmi başka bakabilecegim yerler , fiyatlar çok yüksek çünkü bu bisiklet mağazalarında.

ve son olarak Carraro sportive 225 h 24v mi almalıyım yoksa Mosso 1727 msm h mi alsam.

Hocam Teşekkür ederim hemen bi bakınıyım.

@Amor16
fuul deore mosso 30 vites 26 jant var garantili temiz kardeş

@Amor16
fuul deore mosso 30 vites 26 jant var garantili temiz kardeş

• Aydın Bisiklet, Dr. Bisiklet, Aktif Pedal, Canda Bisiklet, Mudanya yolu,
  • Bisiklet Center, Aydın Bisiklet şubesi, Yalova yolu,
  • Yavuz Bisiklet, Bahar Mh.,
  • Güven Bisiklet, Özlüce ve Mudanya
  • Delta Bisiklet, İhsaniye Tuna Cd.,
  • Bir ay sonra Decathlon açılıyor Odunluk Köyünde, Bauhaus arkası.
Benim bildiğim merkezdeki bayiler bunlar. Bir de süpermarketler satıyor ucuz modelleri.

@Özcan.

Eyvallah hocam çok makbüle geçti kafamda tek soru var. Carrro mu mosso mu Mosso da Zoom maşa oldugu için kararsızım ama vites olarak daha iyi :):

İkisi de kaliteli yarı-yerli markalarımızdan. Hangisinin donanımı daha üstünse onu tercih edin.

Hangisi daha çok hoşunuza gittiyse onu alın yani görsel olarak aslında bende lapierre raid 200 modeli var maddi durumdan dolayı ve 2 tane bisikletim olduğu için satmak istiyorum

@Özcan. hocam donanımlar ayni gibi :) çok ayrıntılı da bilmedigim için sizce hangisini seçmeliyim.

(link)

(link)

@redcountry hocam teşekkür ederim fakat sıfır bir bisiklet almak isityorum

Sorun değil zaten kararsızım satmakta

@Amor16 seçtiğin mossonun kat kat üst segmenti var bence düşün tertemiz ben satıyorum

Geri