Scudo Sports

Bursa

merhaba arkadaşlar bende bursalıyım 1050 de oturuyorum tur filan diycem ama artık havalar iyice soumaya başladı inşallah yaz başına kadar iyice tanışır ve güzel bir gurup oluşturmuş oluruz.

Scudo
@Mustafa_Temizel

çok teşekür ederim bu hatırlatmaları yaptıgınız için inşallah karşılaşırız bursa taraflarında

@ytse_jam

selam hocam, bayram sonu cuma / cmt doğancı barajına doğru pedal basalım derim. baraja kadar çıkıp, dönüşte de misi köyde ördeklerin olduğu dere kenarında çayımızı içeriz. hatta tonga'ya da haber verelim gelenler olur. buradan da bize katılan arkadaşlar olur mutlaka ne dersin?

evet aslında bayram sonu böyle bişey olabilir.eğer böyle tur yaparsak bende gelebilirim.

forumda bursali bisikletcilerinde sesi cikmaya basladi. arkadaslar en gec aralik ortasinda ordayim. haftalik duzenli geziler yapmayi dusunuyorum. umarim bana katilirsiniz.

@beverly

tabii ki katılırız, bu arada bursa da iyi potansiyel varmış, bu çok güzel...
en kısa zamanda görüşmek üzere...

@Nau04

önce yeni bi sele borusuna ihtiyacım var ama perşembe gibi hallederim, senin arka disk ne alemde :)
haftasonu olabilir, kesinleşirse geziler bölümünden bildiririz.

bursda her pazar bisikletciler antremana cıkıo siz bilmiomusunuz hürriyetin orda spor cafemi ne var orda toplanılıo ordan gündügdu mudanya yada belirledikleri yerlere gidiolar

@bikegames

benim bildigim duzenli olarak bisiklete binen cok fazla insan var bursada. tanismak istiyorsaniz sen bisiklete gidin. bisikletle ciddi olarak ugrasan herkesin ugrak yeridir. kesin yardimci olurlar. gittiginizde ozellikle yakup eslik yada recep tatlicliar i sorun. bu isimler duzenli olarak gurup halinde pazar turlari yapiyolar ve epey zevkli geciyor turlar...

bugün aydın bisiklete indim dönüşte de kaptırmışken dağa doğru pedal basayım dedim biraz ve dağ yolunda yol bisikletli bi amcaya rastladım. amca diyorum 50 yaş civarındaydı, norveçten gelmiş ve doğuya gittiğini söyledi ama ağzından kerpetenle laf aldım adamın, sanırım içliğimin üzerine giydiğim venom'un black magic ssweati adamı korkuttu :D malum norveçte satanizm falan çok populer.çok yavaş gidiyordu eyvallah diyip uzadım sonra da :)

Valla benim aklıma esti atladım doğancı barajına bahardan kalma bu günü zor buluruz dedim,belki size rastlkarım dedim ama yok idiniz.Doğa gerçekten herrengi ile bursada harika.

evet meraba arkadaşlar bende idris bursa çekirgede oturuyorum

@ytse_jam

üstad, geçenlerde de mudanyada bi avusturyalı vardı, karacabey tarafına doğru gidiyodu. bir sürü insan gelip geçiyor buralardan bisikletle, zaman zaman ben de bazı mailler alıyorum bursaya gelmek isteyen yabancılardan.

(link) sitesinde, bisiklet turlarına çıkan/çıkmak isteyen pek çok insan var dünyanın her tarafından. tavsiye ederim.

hayalimizde bir avrupa turu var ama bakalım ne zaman olacak??

keep riding..

@edi55

bu soğuklarda o günleri arıyoruz dimi? ben bayramın son günü gittim baraja. ytse_jam rahatsızmış gelemedi tek başıma gittim.

kışın kurak havalarda da bişeyler yaparız ama baharda bomba gibi gelicez. inşallah seneye de bursada bir dağ bisikleti yarışı düzenleyeceğiz. yeni yapılanmalar içindeyiz, buradan da herkese duyuracağız, uzun vadede bir takım oluşturma hayalimiz var.

keep riding..

valla ben antremena gelirim ama yarışmak pek bana uymaz arkadan arkadan ağırağır yormadan

@Nau04

aaa ustad 2 gün sonra geldim yanına ama tek başıma trilye yapmak zorunda kaldım ;) bir de yarışa yetişeyim diye bursaya dönerken nasıl kastım allah biliyor.

@ytse_jam

ustad al sana kasılacak bir yarış..

etaplardaki irtifalara bakın arkadaşlar. her etapta bir uludağ yapıyolar :eek:

(link)

@edi55

bir gün beraber sürelim böylece tanışmışta oluruz...

@nau04 kesin katılırız artık bu yarışa :)
stage 2 deki o tırmanışı çok merak ettim doğrusu.

bende bursadayım ama takılacak kimse yok eğer tanışır kaynaşır vede pedallar isek sevinirim

Geri