Scudo Sports

Bursa

tesekkurler mario sen nasilsin?
ikinci el konusuna biraz uzagım acıkcası daha önce baska konularda ikinci elden agzim yandi. biraz fazla olsun ama kafam rahat olaun düsüncesindeyim.
kendimce biraz arastirdim carraro 225'i duydum gayet iyi gibi. sence uygun mudur?

Scudo
Merhabalar
Adım Turgay, 33 yaşindayim. Yaklasik 2 ay önce yakalandım bu hastaliga. 2 ay boyunca nerede ve nasıl bisiklet sürerim diye pek çok tip bisiklete baktıktan sonra bugün bir adet klasik bir yarış bisikleti alarak araniza katılıyorum. Bu 2 ay boyunca forumun çok yayarını gördüm, pek çok şey ögrendim ve ögrenmeye de devam edicem. En ķisa zamanda yollarda da görüşmek uzere hepinize selam ederim.

SM-A500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@murat1925
Kusura bakma dostum bildirim gelmediginden mesajini gormedim. Evet uygundur . Ama sende bayadir girmiyor mussun zaten :D

@tuco88
Merhaba
Klasik yaris derken ne tur bi bisiklet aldiniz resmi var mi gorelim ?

@tuco88
Aynen :D o klasik olmuyor zaten dostum. Tekrar hayirli ugurlu olsun

@mariokaldato
Tesekkurler

SM-A500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese selamün aleyküm foruma yeni üye oldum bisiklet almayı düşünüyorum lakin bir türlü karar veremedim önceliğim dağ bisikleti fiyat aralığım 800-1500 tl arası tavsilerinizi bekliyorum. Eğer karar verip alırsam aranıza katılmak isterim

Harbiden böyle bir grup mu varmış [emoji5]
Yavuz bisiklet tel alti denilen yol oluyor sanırım orda ben aldığım bisikeltin montajını yaptırdım kron bayisiymis ayritten güzel topladı vites ayarları falan hiç sıkıntısıZ
Ürün satışı da mevcut hemen hemen herşey var

LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@cazci ehehehe :D ben tayta sogugum diyim tartısma cıksın ne dersin eheheh :D

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@redcountry
Güzel haber bir kac alacagim ürün var goruptw almak iyi olur

LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: redcountry
Geri