Scudo Sports

Bursa

@emrahb merhaba esad ustanin dukkan besyol lambalarindan ciftehavuzlar yonune dönup bi 500 metre kadar gideceksin. Solda cinarli bi kave var . oranin yani oluyor oralarda sor gosterirler .

• Beğen
Tepkiler: emrahb
Scudo
@emrahb
Dr bisiklet mudanya yolu uzerinde. İzmir yolundan mudanya istikametine dondukten sonra kofteci yusufu gecince yolun sol tarafinda kaliyo. Tam tersi istikametten gelirkende yolun sag tarafinda aktif pedali gectikten 100 m sonra sagda kaliyor. Yavuzu ise bilmiyorum.

Yavuzun dukkanda koguk cinardan asagi iniyosun. Muhtarligin yanindan girince sagda cinar lisesi var dumduz aşagi in hemen karsin cikar

Kent meydani pazar pazarinin o bolge oluyor yani yavuzun dukkan

• Beğen
Tepkiler: Fuubar ve emrahb
kent meydanından beşyola doğru gittim ve ışıklardan sola döndüm . bir bisikletçi vardı sağda herhalde esat usta oradaki. ama benim girdiğim yerde tamir değil parça satışı yapılıyordu . yanında bi dükkan vardı yine bisiklet üzerineydi herhalde esat usta yan taraftaki yer
dr bisiklet ve yavuz dediğimiz yerde aksesuar satılıyormu acaba. ben üstte anlattığım yerden yedek parça almak istedim satıcı kel bi adam vardı .onun tavrı yüzünden alacağım şeyi bırakıp çıktım .pek sevmedim orayı . aksesuar bakabileceğim yerler arıyorum. teşekkürler ilgilendiğiniz için

benim dediğim lambalardan dönülüp gidilen yere şimdi baktım street wiewden sevinç ticaretmiş ismi. bu esat usta oradamı yoksa ben yanlış yeremi gitmişim acaba

• Beğen
Tepkiler: Fuubar
Dr bisiklet gordugum kadariyla yedek parca ve aksesuar anlaminda cok fazla cesitlilige sahip degil. Ancak bisiklet tamiri ve teknik anlamda isin ehli insanlar oldugunu bircok kisiden duymustum.

• Beğen
Tepkiler: emrahb
Bursa içinde bireysel turlara davet grubu açacağız gelmek isteyen mesaj atarsa numarasını açabiliriz

Tuna caddesi delta bisiklet.
Bursa şubesi.
Bi uğrayın..modelleri görün.
Fikir verir.:)

Aydin bisikleti onermem. Gidonu cizik bisiklet verdiler alirken dikkatli bakmadim. Sonra goturdugumde umitsiz bi sekilde sordum, nerden bileceklerini oyle sattiklarini belki sonradan yapildigini soylediler.

@kalenderi
Neden iyi değil?
Marka olarak model olarak baya çeşit var.
Mosso-bianchi-carraro-umit-kron-ghost ustelik tek model değil çoğu modeli var ben eve yakın diye 5evler deki -Canda Oyuncak tan alacağım

BURSA İÇİNDE TURLARA DAVET İÇİN WHATSAP GRUBU KURDUK YAKLAŞIK 30 KİŞİ VAR SENDE GRUPLU VE GÜVENLİ SÜRÜŞ İÇİN ÖZELDEN MESAJINI BIRAKABİLİRSİN

merhabalar. ismim murat bursada yasıyorum. araba kullanmaktan illet geldigi icin aracı eşime bırakıp işe gidip gelmek icin kendime bisiklet almak istiyorum. son olarak yaklasık 10 yıl önce bisiklet kullandım :)
düzenli spor yaptigim icin kondisyon konusunda sorun olacagını düsünmüyorum. ama ne alacagım konusunda fikrim yok maalesef. diger ekipmanlar dahil 2bin tl bütcem var. sadece sehir icinde asfaltta kullanacagım.
tavsiyelerinizi rica ediyorum.
herkese iyi forumlar.

@murat1925
Merhaba Murat kardesm nasilsin keyifler iyi insallah ? Dostum sana guzel bi sehir tur bisikleti lazim yada Fitness diye tabir edilen makinalardan. Sahsen dolar avro firladigindan sifirlar cok pahali ve kis sezonu bisiklet acisindan ölü gectiginden temz bir ikinci el bulabilecegini dusunuyorum

Böyle bir grup mu varmış yahu :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
tesekkurler mario sen nasilsin?
ikinci el konusuna biraz uzagım acıkcası daha önce baska konularda ikinci elden agzim yandi. biraz fazla olsun ama kafam rahat olaun düsüncesindeyim.
kendimce biraz arastirdim carraro 225'i duydum gayet iyi gibi. sence uygun mudur?

Merhabalar
Adım Turgay, 33 yaşindayim. Yaklasik 2 ay önce yakalandım bu hastaliga. 2 ay boyunca nerede ve nasıl bisiklet sürerim diye pek çok tip bisiklete baktıktan sonra bugün bir adet klasik bir yarış bisikleti alarak araniza katılıyorum. Bu 2 ay boyunca forumun çok yayarını gördüm, pek çok şey ögrendim ve ögrenmeye de devam edicem. En ķisa zamanda yollarda da görüşmek uzere hepinize selam ederim.

SM-A500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@murat1925
Kusura bakma dostum bildirim gelmediginden mesajini gormedim. Evet uygundur . Ama sende bayadir girmiyor mussun zaten :D

@tuco88
Merhaba
Klasik yaris derken ne tur bi bisiklet aldiniz resmi var mi gorelim ?

Geri