Scudo Sports

Bursa

İlk mesaj buraya kısmetmiş :)

Arkadaşların da dediği gibi Mudanya- Tirilye ya da Kurşunlu güzel seçenekler. Ya da Gölyazı'ya gidilebilir. Nilüfer de oturuyorsanız 25 km falan mesafe.
Yollar geniş o yüzden araç sorunu da çıkmaz.

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
Scudo
Wikiloc uygulamasını sevdim ve iki yıldır kullanıyorum. O zamandan beri 40 civarı turumu kaydedip yükledim. Wikiloc.com sitesinden dünya haritasını açıp istediğiniz bölgeye zum yapın.
Spor branşı olarak bisiklet seçeneğini seçin. Onlarca, yüzlerce kaydedilmiş rota çıkacak karşınıza. Her şehir için geçerli bu dediğim :)
Not: Buraya attığım rotaları alıp bir de strava'ya yüklüyorum. Performans takibi açısından faydalı bir site :harika:

• Beğen
Tepkiler: uniteamsah
Arkadaşlar iyiki hortlattınız daha bugün evden çıkmadan dur bakalım gezilecek neresi varmış dedim ama sonuç bulamadım atladım bisikletime heykel - alacahırka taraflarında heryeri dolaştım yaklaşık 13km :).eğerki bir gezi olursa (mtb farketmez) bende katılabilirim farketmez 2 kişide olur 10 kişide yeterki grup olalım arkadaş olsun

• Beğen
Tepkiler: uniteamsah
mudanyanın köylerini tavsiye derim aydınpınar çepni ipekyayla dereköy mirzaoba balabancık çekrice vs...

Terminal taraflarında oturuyorum, gölyazı bile benim için 130 km lik bir tura dönüşüyor, değil ki Mudanya, trilye :) sabah erken saatlerde cıksam yapılmayacak yol değil ama gün içerisi,öğleden sonra falan gitmem zor. Bende sabah turlarını sevmiyorum pek, sevsemde uyanamıyorum :) :)

Bizim buradan 30 km inşallah pazartesi çıkacağım tura ☺

Bursa'daki bisikletçiler aktif değil mi yoksa buraya mı yazmıyorlar ? Baya sessiz.

Yavuz Bisiklet ( Yavuz )

SM-A700YD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
dr.bisiklet tavsiye ederim pazar gunu orada çalışan abi patlak lastik için yapıştırıcı ödünç vermişti ayıp olmasın diye kullanım parası koymuştum. aydın bisiklete gelince 2 kez ocak ve mayıs bisikletler aldım. ocakta daha bi ilgiliydiler hem indirim yaptılar hem de satış sonrası destek almıştım 2.bisikleti aldığımda ise ilgiyi daha az buldum al ve git misali o sırada dükkanlarını genişletiyorlardı.. yalova yolundaki dükkanı taşımışlar. belki onun verdiği stres ve müşteri artışı sonuçta bir sürü bisikletin bayiliği servisliğini yapıyor yine de yakın zamanda giden yorumları daha sağlıklı olacaktır.

Bursada yaşayan biri olarak..burada yazılan esnafın çoğunu tanıyorum.

Aydın bisiklete eleştirinin dozu kaçmış.
Yeni delta açıldı. Aktif pedal açıldı.
Mudanyadaki arkadaşı da tanıyorum.
Hepsinin ne sattığını kaça sattığını dükkandaki mal çeşitliliğini biliyorum.

Aydın bisikleti eleştirenler o büyüklükte dükkanı kendileri açsın.
Daha uyguna satsın istifade edelim.:)
Artık internet var..Aydını beğenmezseniz sattığı ürünü inceleyip beğenirseniz ve daha ucuzunu internetten sipariş edin.:)
Ben bu kadar alışveriş yapmama rağmen Aydın pahalı diyenlerin "esnaf" olduğundan şüpheleniyorum.Çünkü yalan söylüyorlar.:)

Yavuz bisikletin sahibi yavuz cok duzgun biridir kisilik ve musteriye yaklasim olarak. Ustaligida gayet basarili
Esat usta ise bu isin nirvanasina çelme takmis bir ustadir. Mahallemden komsum olur ayni zamanda

3 sene önce yazdığım mesajlarımı gördüm burda çok duygulandım. Aydın bisiklet de kaliteli bol çeşit malzeme olabilir ancak pahalıya satıyor ve suratsız selam bile almayan birisi kendisi uzun zamandır gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum

Sen bisiklet kapanmis galiba arkadaslar yerinde yok. Aydin bisikletden baska neresi var bursada suan bilen varmi

2. El isi biraz zor. Bende 2 ay baktim bulamadim kafama gore. Ankaradan 0 aldim sonunda. Aydin bisiklet ilgi konusunda cok kotu. Bisiklet isinden soguturlar adami.

bu dr bisiklet ve yavuz denen kişiler nerde arkadaşlar . bide bu esat usta beşyoldan sola dönüyosun ilerde sağdaki dükkanmı ve parça satılan dükkan ayrı tamir yapılan dükkan ayrımı orada ? bilen varmı

Geri