Scudo Sports

Bursa

ortam gittikce güzelleşiyor . Ben memnunum . yakında turlarda baslar inşallah

Scudo
Arladaşlar merhaba ben ikinci el bir bisiklet aldımda, genel olarak bir bakım veya kontrol gibi birşey yaptırmak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı ve ne kadara mal olabilir ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ESAD
Hosgeldi tum dostlar. Esad kardesim ktm life hayirli ugurlu olsun sormasi ayip nerden aldiniz? Bizim.muradiyedeki 2. Murad camiinin muzezininde vardi o bisikletten bayadir goremiyorum bisikleti :D acaba sen mi aldin onu :D

@Always.Alone
Eger kent meydanina yakinsan direk ciftehavuzlarda Esad ustaya git. Isin kralidir Esad abi. Hayirli ugurlu olsun :)

• Beğen
Tepkiler: ESAD
eyvallah raşit ben bisikleti aydın bisikletten aldım 3 sefer ortalama 50 km lik turum oldu akıcılığı gayet güzel

@ESAD
Supermis Esad kardesim
Ktm tank gbidir masallahi var o markanin
Guzel ve dogru secim yapmisin tekrardan hayirli ugurlu olsun . Allahu Teala kazasiz belasiz binmeyi daim eylesin insallah guzel kardesim

@Always.Alone
Net bsey diyemem cunku hc bakim yaptirmadim. Ama komple bisikleti 50 tl civarina topluyor ordan hesap et iste :)

• Beğen
Tepkiler: xhinis
@doğa_dostu Özelden attım numaramı ama grubu whatsapp'tan göremiyorum bende mi bir sıkıntı var acep?

• Beğen
Raşid ii geceler watsappa benide kaydedin numaramı özelden nası vericem

Merhabalar ağustos ayında bursadan muğlaya kıyı şeridinden yolculuğa çıkmak istiyorum. Bana eşlik etmek isteyen arkadaşlar varsa iletişime geçmek isterim :)

Merhaba.Herkeze bol bol selam.
Istanbul'dan bursaya is sebebi ile 2 sene once taşındım.Bursanın doğasi eski hobim bisiklete donmemdeki en buyuk etken oldu ve bu yüzden bugün gittim whistle miwok 1522 modeli gözümü karartarak aldim. :) yaş 37. Bursada duzenlenecek etkinlikleriniz olursa bende bisikletimle size eslik etmek isterim. Bisikletim hk. da yorumlarinizi ayrica bekliyorum.

Dosyalar

• 20160601_203911.jpg
    20160601_203911.jpg
    158 KB · Okunma: 480
  • Beğen
Tepkiler: xhinis
Merhabalar, ben de bisiklet camiasında yeniyim. Bursa Merkez. watsapp grubundan veya buradan haberleşip bisikletle bir kaç bisiklet dolaşmaya çıkmak güzel olabilir. @mariokaldato Raşit abi beni de haberdar edin lütfen. :)

Bizde tersine 16 yildir oturdugum mudanya dan 24 gun once istanbula tasindik .. Hanzosu, trafiği ,çirkinlikleri bitmez buranın

via Tapatalk

@xhinis
Whats up a kaydoldun mu abisi?

Günaydın. doğa dostu kullanıcı adlı arkadaşa özelden mesaj attım dün. numaramı da yazdım watsapp için. henüz eklemedi abi :) watsapp grubunun sahibi, yöneticisi kim bilmiyorum ki.

Cengizhan(Doğa Dostu) ben de numaramı gönderdim whatsapp için numaramı yeni bir bisikletçi olarak :) eklersen memnun oluruz. bilgi paylaşımı ve tur organizasyonlarına katılmak isteriz. teşekkürler.

• Beğen
Geri