Scudo Sports

Bursa

Scudo
Okan abi en kısa zamanda seni de turlarımızda görmek isteriz. Bursa BF Tanışma, Tur ve Fırsat Sayfası ;-) adlı konudan ne zaman tur yapacağımızı takip edebilir ya da tur teklif edebilirsin. ;-) Yakında fırsatlar da olacak ;)

Harun abi en kısa zamanda seni de turlarımızda görmek isteriz. Tur yapacağımız zaman geziler kısmında Bursa BF Tanışma, Tur ve Fırsat Sayfası ;-) adlı sayfada duyuru yapıyoruz. Oradan ya bize katılabilir ya da tura çıkacağın zaman bilgi verebilir uygun olanların sana eşlik etmesini sağlayabilirsin. ;)

Selamlar herkese,

Ben de Bursalı bisikletçiler arasına katılacağım yakın zamanda.

Bütçe hazır.
Kondisyonum hazıra yakın. Son 1,5 aydır 80 km koşmuşum totalde.

Geriye bisiklet seçimi kaldı malesef. 1 aydır forumdaki tüm seçim konularını okudum :) . MTB ve Şehir/tur arasında (MTB'ye yakın olmakla birlikte) gidip geliyorum.

MTB'ye yakın olma sebebim doğayla daha iç içe olmak istemem. Ancak bunun için Bursa'da yanına acemi alabilecek MTB'ciler bulmam lazım :) . Burdan da duyurusunu yapmış olayım.

Ancak ne dağ bana yakın ne de diğer kırsal kesimler. Elbette bir miktar yolda da kullanmak istiyorum, bu sebeple de Şehir/tur melezleri ile de kesişmiyor değilim.
Bu işi bilen birileri beni yönlendirirse çok sevinirim tabi ki.

Bursa'da etkin olan tüm bisikletçi arkadaşlarla tanışmak isterim.

MTB ye hiç girme derim.28 jant bir şehir tur bisikleti alıp gerektiğinde tekerlek kalınlıgını degiştirebilir,daha bozuk yollara da girebilirsin.

şehir bisikletindeki genelde olan lastiklerle (700x35c )çamur vs yoksa,himalayalarada tırmanmıyorsan girersin patikaya.bendede sedona 320 var sorun yok genelde yolda sürüyorum zaten ben

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. 28'' şehir/tur'un dayanıklılığı aklıma takılan bir diğer soru. Ancak Uludağ'ın patikatlarına dayanacağına emin olmam lazım.

@Kağan Ayan

İşte buna ben cevap veremem.Yol bisikleti lastiği ile Uludağ'a cıkıp inmek sorun degil ama patikalarına girmedim.Belki 35 lik lastiklerle denemiş birileri olabilir.

İstanbul'da yaşasam da ben de Bursalıyım, yeni teleferikle bir dağ turu yapmaya geleceğim yakın zamanda :)

bursa iskenderi çekti canım. :D

(link)

Cihan bu ne ya? Adrenalin tavan yapmış sende. Git dolaş biraz gözünü seveyim. :)

@Yunus E.

varsa istanbulda orayada tur yapabiliriz :D

@Raşit S

yok abi estafirullah. başlığıda ben kendim açtım zaten :D

@c. kırmızı

İstanbul'da var, K.Bakkalköy tarafında, Bursa'daki Cemal&Cemil Usta'dan. Ama yemedim lezzeti aynı mıdır onu bilmiyorum :D

@Yunus E.

yakında öğreniriz inşallah :D
iskender sevgisi bende yemekler listesinde 2. sıradadır. güzel yapan nere olursa gider yerim :D
şimdiye kadar yediğim en güzel yer şirinevlerde vardı.

Geri